mama do Was pytanko: czy w Koleczkowie jest może fryzjerka lub kosmetyczka? Taka informacja byłaby cenna zwłaszcza przed wszelkimi "wyjściami" z domu na różnorodne okazje.
Nie polecam! Nie jestem jedyna jak się okazuje, która wyszła stamtąd ze spalonymi włosami! Koniec końców włosy zapuszczane ok dwóch lat poszły w zapomnienie! Jeśli któraś ceni sobie swoje włosy, to nie warto odwiedzać fryzjera w Koleczkowie :/
ja też nie polecam, robiłam wlosy. Ale napewno jeszcze tam się stawię, nie przekreślam po jednej wpadce. Z tym, że na wlosy napewno już nie pojdę. Jest jeszcze wiele innych opcji do wyboru. Teraz pojdę na paznokcie.
Fryzjera męskiego nie polecam, chyba że geja.
Mój apollo przyszedł niczym Himahl, pejsy jak gej także panowie miarkujcie się...pozdrawiam
Może panie suportujcie na owcach?
Forowiczka :) do Ciebie
Ja miałam wielkie szczęście w swoim życiu uczyć się w innej szkole niż w Koleczkowie i mnie nauczono jednej wielkiej rzeczy: co to jest pytanie retoryczne :)
Kto wie ?
Aha to p. Kasia jest ta dobra ;) chociaż jedna ...tez dobrze, to jak wygrana w toto loto :)
Proszę :) pytajcie na wstępie o panią Kasię :)
Bo jakoś mnie tak przytkało jak klacz na pardubickiej.
Zapewne jesteś fryzjerką z SILENCIO :) Za mało klientów że e-meila zostawiasz?
Wy to dopiero potraficie włosy zniszczyć... ani grzywki ładnie obciąć :P Wchodzisz do salonu a tam pustki, żadne zdziwienie. Tak jest zawsze
Polecam fryzjera i kosmetyczke z koleczkowa. Pani malina ... BOMBA. Bylam tam wczesniej przed zmiana personelu i nie napisalabym zadnego milego zdania na temat fryzjerki. Ale teraz jak nabardziej moge polecic. Ale tylko pania Maline. Nikomu wiecej nie dam dotknac moich wlosow i brwi.