fryzjerka

szukam dobrej fryzjerki naprawde dobrej morze byc z dojazdem do domu chodzi mi szczególnie o dobor koloru dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjerka

zapraszam serdecznie.
dojazd do klientek gratis.
507022049 Asia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam, czy robi Pani również fryzury okolicznościowe?

tak oczywiście, że robię

Pozwolę sobie do Pani w takim razie jutro przedzwonić. Dziękuję za odpowiedź :)

Proszę uprzejmie o nie wysyłanie do mnie smsów. Przez sms nie umawiam się z klientkami.
Z góry dziękuję.

nie da się! po prostu się tak nie da! Każda fryzjerka będzie się polecać bo wierzy w to co robi....ale nie koniecznie musi być to dobre dla klijenta. Ja sądzę że wypytywanie o fryzjera tu na forum jest po prostu zbędne i bezcelowe...
Zaczep kogoś z dobrą fryzurą na ulicy i sie dopytaj gdzie ;-))))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też tak uważam.
Natomiast jeśli jest się fryzjerką i ma się naprawdę dużo klientek od wielu lat, mało tego klientki umawiają się z miesięcznym wyprzedzeniem, aby mieć termin na którym im zależy ciężko jest nie wierzyć, że jest się dobrym w tym co się robi i kocha.
A wyjście klientowi naprzeciw i dojazd do niego do domu jest bardzo na czasie ponieważ ludzie dużo więcej pracują i nie dość, że oszczedzają czas dojazdu do salonu w dwie strony, to i z pasemkami na głowie dziecko dopilnuje z lekcjami czy obiad ugotuje.
Moja firma opiera się właśnie na tym.
"Profesjonalne usługi fryzjerskie w Twoim domu"
P.S. Nadal się polecam Asia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobre fryzjerki nie muszą się reklamować,pracują w salonach i nie łapią się roboty po domach!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To bardzo mi przykro, że chodzisz do ROBOTY bo w przeciwieństwie do Ciebie Ja PRACUJĘ, robię to co kocham.
Ty jesteś niewolnikiem czyjegoś zakładu, czyjejś jakości i nie możesz się rozwijać.
Ja natomiast jestem Panią własnego czasu, uskrzydloną Jakością i to ja decyduje jak co ma być zrobione i w jakim czasie.

P.S. Na jakiej zasadzie weryfikujesz swoje umiejętności? Czy są to pozytywnie ukończone szkolenia i certyfikaty?!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też pracuję i kocham to co robię,robotą nazywam fuchy po domach.
takie jest moje zdanie i nie atakuj mnie za to.
ja jestem panią swojego czasu bo mam swoje godziny pracy w swoim salonie!
p.s.systematycznie uczęszczam na szkolenia i nikomu nie muszę udowadniać swoich umiejętności certyfikatami bo najlepszą reklamą jest "poczta pantoflowa"
nie muszę się reklamować bo dobry "produkt" nie potrzebuje reklamy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

kmag13@wp.pl napisz nic cie to nie kosztuje a mysle ze bedziesz zadowolona

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...