g...o

Temat dostępny też na forum: ProfiLingua
W Internecie co chwila widzę jakieś reklamy o dodatkowych termosach, siatkach, a ja g...o dostałem. Półtoragodzinne lekcje są strasznie nudne, na szczęście dodatkowy język + konwersacje to co innego. Sekretariat miły, ale przez parę dni nie potrafili naprawić urządzenia do drukowania faktur. Poza tym jak dostaję smsy z reklamą to szybko, a smsa o nieobecności lektora dostałem dopiero jak byłem w drodze na zajęcia (głupia komunikacja gdańska). Przynajmniej jest fajny budynek i pomieszczenia i automat z czekoladą :). Niestety kurs jest trochę drogi, trzeba też dokupić drogą książkę. Nie wiem czy mam to polecić. Może tak. Zobaczę jeszcze do końca roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

WOW!!! To juz wiem, dlaczego sie nazywasz J.Stalin!!! Niezle narzekasz, dobrze, ze jeszcze nikogo nie zabiles:)
Powinienes troche pojezdzic po swiecie, by docenic to co masz pod nosem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...