garnitury-gdzie??

Dziewczyny,
Przyszedł czas, żeby nabyć mężowi nowy garniak. I teraz pytanie, gdzie i za ile można dostać ładny np. grafitowy garnitur? Nie musi być markowy, ale powinen być dobrej jakości... Zupełnie nie wiem gdzie się udać i jaką kwotę na to zaplanować...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: garnitury-gdzie??

We wrzeszczu jest Pan krawiec, który sam szyje garnitury na wymiar. Wtedy tylko jest idealnie dobrany do sylwetki itp. Szyje równiez koszule na wymiar. Znam samych zdowolonych klientów z najblizszego otoczenia. Nie jest to tania inwestycja, ale wiadomo cos za cos. Koszt garnituru to około 1300 zł. Moj mezczyzna jest bardzo zadowolony:)

w centrum handlowym Chrobry na Zaspie jest gość, który sprzedaje gajerki, spodnie marynary, szyje sam więc wszystko jest w stanie dopasować

Dzięki, a jak cenowo??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja polecam PRÓCHNIKA w Manhattanie. Garnitury naprawdę wysokiej jakości, skrętność włókiem bardzo zobra- tzn. materiał się nie gniecie, doskonale sprężynuje. Skład 100% wełna, włoski materiał. Kupowaliśmy tam na ślub- rewelacja. 1100zł trzeba przeznaczyć. Można oczywiście w "innych salonach" kupic i za 600-700zł- ale wtedy sa domieszki sztucznego materiału i się facet poci w takim garniturze, nie jest on przewiewny... Garnitur kupuje sie na kilka lat, więc warto wydac te 300zl więcej i byc zadowolonym.

O ile się nie mylę to w Chrobrym są kupcy z byłej gildii a na gildii były stoiska z garniturami i w dodatku bardzo dobre jakościowo i cenowo też ok ,taki sklep z garniturami jest tez w Madisonie .

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...