gastroskopia

Gdzie najlepiej wykonać zabieg gastroskopii w Trójmieście w znieczuleniu ogólnym? Jaka cena?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gastroskopia

Na Otomińskiej w Gdańsku zapłaciliśmy 380 zł. W tym gastroskopia + znieczulenie ogólne.

Przychodnia Nowy Chełm ( mają też filię w Sopocie) polecam dr Orłowskiego, ceny pewnie znajdziesz na stronie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja odradzam w znieczuleniu jeśli nie ma specjalnych powodów (typu pacjent z zaburzeniami neurologicznymi). Jednak lekarz ma większą kontrolę, jeśli nie ma znieczulenia, jeśli by podczas badania zaczeło się dziać coś nie tak.

Możesz zerknąć też na tę klinkę: http://www.klinikadobosz.pl/ Na mnie dobre wrazenie zrobil Dariusz Dymecki. Co prawda nie robilem u niego gastroskopi, a maly zabieg, ale strasznie wywazony i delikatny facet. Z tego co wiem robi tez gastroskopie, wiec gdybym kiedys musial, bralbym jego na krotka liste. Nie wiem jedynie, czy robia w znieczuleniu.

To trwa chwilę , nie boli ,jedynie dyskomfort. Po narkozie można się nie obudzić , medycyna zna takie przypadki.

Jedno jest nieobudzenie sie (choc chyba malo prawdopodobne), ale wiekszym ryzykiem jest uszkodzenie sciany zoladka, czy w przypadku kolonoskopi w znieczuleniu jelita. Jednak jesli pacjent jest swiadomy, bol jest sygnalem alarmowym dla lekarza, ze endoskop "sie gdzies zaplatal, gdzie nie powinien".

Inne tematy z forum

Szpital Copernicus Gdańsk - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Witam co sadzicie o oddziałach?,obsłudze? w Szpitalu Copernicus?dawny(Wojewódzki)Oddziałach...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

lek bez recepty na infekcje pochwy (108 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...