Re: gdzie i jak poznać fajnego faceta ok 40?
nie jest ważne czy rozwódka czy panna, czy mężatka, po prostu albo coś się ma albo nie,
nigdy nie lubiłam facetów młodszych dużo ode mnie jak i starszych parę lat ode mnie, tak już mam, i nie chce tu teoretyzować, i zastanawiać się nad tym, mam jak mam,
z tą dominacją to chodzi mi o to, by facet nie pozwolił bym to ja go zdominowała, nie lubię takich co zrobią wszystko co mu partnerka powie, ważne dla mnie jest to by mi czymś imponował, miał swoje zdanie, równowaga w związku jest najważniejsza,
zastanawiałam się ostatnio czy jestem już kobietą zdeterminowaną na związek czy też nie? Mam wiele propozycji i je odrzucam, to chyba znaczy, że nie szukam nic na siłę, tylko czegoś wartościowego dla mnie, z drugiej strony brakuje mi związku..., heh to wszytko nie jest takie łatwe,
prawdą jest, że faceci ok 40stki to albo fajne zajęte chłopy, albo Ci co przeżywają drugą młodość, albo też tacy co z mamą jeszcze mieszkają i są walniętymi starymi kawalerami, ale przecież są też fajni rozwodnicy, fajni tez po związkach partnerskich,
nikogo nie krytykuję, ogólnie lubię facetów, czasem myślę, że mam z nimi lepszy kontakt niż z kobietami, wśród bliskich moich przyjaciół przeważają mężczyźni,
portale randkowe to nie dla mnie
2
0