gdzie jest sklep żart?

Temat dostępny też na forum: Prezenty
Witam,
orientuje sie ktoś może gdzie jest sklep żart? jeszcze kilka lat temu był we wrzeszczu kolo ul.wajdeloty pozniej przeniesli tak za galerie bałtycka do kamienicy. A teraz gdzie jest? czy moz ew tym samym miejscu? nie mam jak sprawdzić bo za granica jestem a planuje cos kupić koledze na 30 urodziny, tylko nie wiem co.

A moze macie jakiś pomysł na prezent? ma być na faceta 30 lat. on nie pali i nie pije, dlatego tez taki duzy mam problem. to jest mąż mojej kuzynki wiec tez cos bez przesady :P prezent ma byc od 21 kobiety :) a tez szukam prezentu w miare taniego. tez sobie znalazl czas na urodziny na poczatku stycznia, tuz po wydatkach swiatecznych :D

byłabym wdzieczna
pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie jest sklep żart?

Obecnie ten sklep już na pewno nie istnieje.
Poszukaj na Allegro ,tym bardziej że mieszkasz za granicą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiesz ja bede w gdansku za 2 tyg bo na swieta przyjezdzam, myslalam ze wybiorę się do tego sklepu i poszukam natchnienia, moze cos mi sie spodoba. a tak to pomyslu nie mam.
no nic trudno, fakt w necie poszukam :)

dzieki :)

Żart znajduje się na ul. Hynka 2 lok. 1a
A z takich śmiesznych rzeczy, to masz jeszcze toys4boys i FLO w Galerii Bałtyckiej. Życzę udanych zakupów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

oo jest jednak :) tylko przeniesione, po raz kolejny... dzieki Ci bardzo, ratujesz mnie :)

w Galerii Bałtyckiej warto jeszcze wejść do Nanu-Nana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spróbuj znależć jakiś pomysl tutaj http://www.sprezentujmarzenia.pl Sprzedaja prezenty w formie strakcji tylko z naszego Trojmiasta. M

Sklep http://szalony.pl, Gdynia Skwer Kościuszki 17/19 obok wejścia do klatki c. Sporo zabawnych upominków i gadżetów :) Mają też sklep internetowy.

Inne tematy z forum

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...