gdzie kupie kremy z filtrem w promocji??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Kupię
witajcie
potrzebuje kupić kilka kemów z filtrem orientujecie się gdzie teraz są w promocji?

jaki polecacie faktor do tunezji? zastanawiam sie dla mnie i męża 30 a później 10 albo 15 a dla małej to min 50-60 możecie polecić jakąś firmę?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupie kremy z filtrem w promocji??

up up

obecnie w Rossmanie są przecenione kremy z filtrem

ja mam z Loreal Kids, faktor 50, jest super :) Bardzo wydajny! Koszt: ok. 40 zł w Auchan :)

Mój mąż prowadzi hurtownię z kosmetykami, ma napewno taniej niż w sklepach. Hurtownia nazywa się "Lege" i jest na Letniewie.

a ja wraz z corcia uzywam tego kremiku z bebedream faktor 50 cena ok 13 zl i jestem z niego zadowolona a i cena niska

kaśkagdańsk a czy jest możliwość kupienia kilku szt czy trzeba hurtowo np po 10:) poproszę na maila dokładny adres i godziny otwarcia.

up up

czesc Haniu
Bylam w zeszlym roku w Tunezji z 3,5 letnim synkiem. Dokladnie bylam w sierpniu. Dla synka kupilam LaRoche faktor 50 - mlodego smarowalam rano calego - cialko, uszy, stopy. Czekalam 15 minut i ubieralam. Caly dzien byl na dworzu- plaza, basen, po obiedzie tylko mu dosmarowywalam twarz i ramion/plecy. Opalil sie lekko, ledwie widocznie.
W tunezji maja dobra wode, wiec sie nie martw o amebioze, my tylko sie doszczepilismy na zoltaczke typu A- pokarmowa.
nie bierz dolarow- tylko Euro.
Zycze ci udanego wypoczynku

abigejl dziękuje za odp
a wy sie jakimi kremami smarowaliście? ja jade koniec września więc myślę że kupie na poczatek 30 a po kilku dniach 10.
a czemu mam nie brac dolarów?

kup na lotnisku w duty free, maja lepsze jakosciowo albo kup na miejscu te nasze polskie nie bardzo nadaja sie do afryki.

zawsze jak jade w gorace miejsca to kremy kupuje na miejscu.

ja zawze 5-6 uzywam, ale nie kupione w polsce.

Hej Haniu
Odnosnie smarowania - ja bylam w piatym miesiacy ciazy, i smarowalam sie tym samym laroche co synek. Maz pierwsze 3 dni smarowal sie tez La rochem, a potem juz tylko popoludniami ramiona/plecy, twarz. Generalnie nastawilismy sie na system: rano zwiedzanie - po poludniu plaza/basen. Na wlasna reke objechalismy wiekszosc miejsc wartych obejrzenia.
Tunezyjczycy maja 1 kurs w kantorach wszedzie- i generalnie najlepiej wymieniac w hotelu po 100 EURO. Wszedzie placi sie dinarami, oni nawet w napiwku krzywo patrza na $ lub EUro, wola swoje dinary, dla nich obca waluta to problem. Czasen naplazach za materac licza sobie 1 Euro, kurs Euro byl w zeszlym roku bardziej oplacalny, dlatego lepiej Euro.
Jesli cie cos jeszcze interesuje to daj znac :)

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...