gdzie kupię suknię cymbeline?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Znalazłam kilka ślubnych piękności, które prezentuję poniżej. Zastanawiam się, gdzie w Gdańsku lub Gdyni są suknie np. Cymbeline?
Poza tym, jestem wręcz zrozpaczona małym wyborem sukni kolorowych, lub kostiumów ślubnych! :-(

to jest cymbeline:
image

to jest cosmobella:
image

i jeszcze kilka innych cudeniek, które mnie powaliły na kolana:
image
image
image

i jeszcze mniej cudne od bardziej cudnych, ale równie pikne:
image
image

po namyśle chyba jednak stwierdzam, że na kilkugodzinny obiad nie chce mieć sukni ślubnej, ale jakieś odlotowe wdzianko z pelerynką ;-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupię suknię cymbeline?

W TROJMIESCIE NIE MA CYMBELINE.
Najbliżej Torun i Budgoszcz. Ja tak kupiłam, ale bez podróży. Po prostu na odległość, bez mierzenia. Pani w Bydgoszczy była przemiła. Ubrała sukienkę i tłu aczyła, że np. ma w biuście tyle i tyle, a jak ja mam 10 cm więcej to lepiej bo jest miejsce i nawet seksowniej będzie wyglądało.
Omówiłysmy telefonicznie szczegóły i suknia przyjechała w kartownie.
Tylko skróciłam w Creato we Wrzeszczu i jest piękna.

w bydgoszczy (tak jak pisalam wczesniej) troszke maly wybor sukni cymbeline, ale moze cos sie zmienilo? :) a cosmobelle mozesz zamowic w LF - jest duza szansa ze specjalnie dla Ciebie sprowadza model ktory chcesz przymierzyc :)

Alice - o ile dobrze pamiętam miałaś mieć wesele. Plany się pozmieniały? Robicie obiad?

Czerwcowa Panna Młoda napisał(a):

> Alice - o ile dobrze pamiętam miałaś mieć wesele. Plany się
> pozmieniały? Robicie obiad?

si Siniora. Rodzinka nagle zaczęła kręcić nosem na wesele, choć najpierw to oni nalegali i byli oburzeni pomysłem na obiad weselny!
Jak im wyliczyliśmy 20 tys. na wesele, to stwierdzili, że lepiej kasę wydać na co innego, a nie na całonocną zabawę.
Nam w sumie to nawet bardziej pasuje, bo i tak wyszło na nasze i się nie przemęczymy :-) Poza tym nei ma nic gorszego jak uszczęśliwianie rodzinki na siłę, potem by gadali przez pół roku. I tak już tyle nerwów przez to zjadłam, że ... :-)

Będziemy mieć imrezkę w Złotym Ulu w Sopocie.
Teraz właśnie wpadłam na szalony pomysł kostiumu ślubnego, a nie typowej sukni. Bo po co na 4 godziny mam paradować z tymi halkami, kołami i falbankami? ;-)
A tak skromnie i wygodnie :-)
Pojadę do LF i uderzę do Torunia lub Bydgoszczy. (dzięki Mila!)
Znalazłam namiary w internecie.

ALICE CO TO JEST TO LF?

mila29 napisał(a):

....
> Omówiłysmy telefonicznie szczegóły i suknia przyjechała w
> kartownie.
> Tylko skróciłam w Creato we Wrzeszczu i jest piękna.

Mila! Podziwiam odwagę! :-) ja bym nie umiała się zdecydować na suknię bez mierzenia! :-)

Ja nie chciałam robisz szopki z jeżdzeniem, bo to tylko obiad i dlatego tak zrobiłam, a poza tym upatrzyłam sobie 1 model na stronie cymbeline już dawno temu i inny nie wchodził w grę.

A może zamiat spodni cos takiego?
image

jest WSPANIALA ..i co wiecej - widze siebie w niej..ja i moj narzeczony oczywiscie..czy moge prosic o namiary gdzie takowa moge dostrzec??....
dziekuje z gory i pozdrawiam, Ewa

mila daj namiary na ten salon,szukam wlasnie tez cymbeline w trojmiescie ale piszesz ze nie ma salonu:(dziekuje

Alice jeśli cosmobella też zaspokaja twój wyszukany smak to salon z tą marką znajduje się we Wrzeszczu. Jesli będziesz zainteresowana dokładnym adresem daj znać podeslę na maila. Sama wypatrzyłam optycznie idealne dla mnie 3 modele Cosmobella.W tym tygodniu idę mierzyć :)

Mila: dzięki :-) Piękna sukienusia, ale nie na moją figurę :-) Już postanowiłam, że albo suknia, albo kostium w stylu tych wyżej.

Nina: Chyba wiem gdzie mogę dostać cosmobellę -we wrzeszczy przy wysepce tramwajowej? :-) dziś tam zajrzę

Miłego dnia wszystkim!

Alice, bardzo fajne te kostiumy, jak coś znajdziesz to daj znać. Nie wiesz gdzie można kupic taki gorset do biały do spodni???

bardzo prosze o adres tego salonu:))

Ewulka, sukienka jest na allegro.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48285759

Ja juz mam swoją, ale na pewno bym zmierzyła tą gdybym nie miałą. Dziewczyna jest w Sopotu, można zmierzyć u niej w domu.
Do mnie też idelanie by pasowała, bo mam szersze biodra, duży biust i wąską talię.

niestety dla mnie eseczka bylaby idealna..

Pani sprowadza tą firmę, więc zapytaj :) Na pewno ma i wystawi, albo nawet sprzeda poza allegro.

NINA JA POPROSZE O NAMIARY COSMOBELLE!!!JESTEM ZAUROCZONA JESDNYM MODELE,A SZUKAM WLASNIE SALONU W TROJMIESCIE,ALBO CYMBELINE:)BEDE WDZIECZNA

hmmm,sa sliczne i chcialabym jedna z nich:)tez szukam uparcie cymbeline w trojmiescie.GDZIE MOZNA KUPIC TAKA SUKNIE JAK PONIZEJ????

ALICE CZY NA DRUGIM ZDJECIU JEST TEZ SUKNIA COSMOBELLE?JEST PIEKNA I TAK BYM CHCIALA:)

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...