gdzie można kupic w trójmieście buty Christiana Louboutina?

Jak w tytule, czy któras z was się orientuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: gdzie można kupic w trójmieście buty Christiana Louboutina?

Nie kupisz oryginału - a jeśli pójdziesz, do któregoś z butików mających w ofercie towary "z wyższej półki" i chciałabyś zamówić, to możesz się spodziewać dobrej chińskiej podróbki.
Najbliższy sklep z oryginalnymi butami Loubouitn`a jest w Berlinie przy Französische Strasse 40.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Halewicz, mylisz się:)

http://kobieta.dziennik.pl/moda-na-topie/artykuly/344336,najslynniejsze-buty-swiata-od-dzis-w-polsce-oto-czerwona-podeszwa-louboutina.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No wlasnie wiem ze w Warszawie, do czytalam sie na stronie, tylko kurcze czy jest jakis sklep co np. moze sprowadzic z warszawy do 3miasta?? nie wiesz mamo miłoszka??
Bo sama wiesz, ze do wawy to daleko oj daleko....:) ale mam dosyc podrób z czerwonymi podeswami ktore wysypały sie n rynek...heh nie kumam noszenia podróbek ,albo kupuje w CCC za 60 zł i moowie ze sa z CCC za 60 zł albo oryginalne inne ale nie widze powodów kupowania podrób

poszukam jeszcze moze jest jakeis sklep w 3miesice który mogłby sprowadzic..??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Emenems - popytam się znajomych, może ktoś z nich ma dostęp do firmy :) A masz już jakiś wybrany model? (ewentualnie można sprowadzić z Niemiec - pewnie nawet troszkę taniej niż w Pl)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No wlasnie wiem ,anwet bylam na tej stronie, tylko problem polega na tym ze ja mam baaardzo szczupłą stopę i mała, obcasy noszę roznie albo 36 albo 37 raczej 36 do tego bardzo wąska stopa i cyda wrecz pieta i kostka wiec musze obowiązkowo mierzyc buty na obcasie z prostego powodu....90% wypada mi pieta jak chodze, dlatego tak zalezy mi na sklepie zeby przymierzyc.

Model nie koniecznie wybrany, wiem ze chcę z tych co buty będa ozdobą reszty stroju:) czyli stój stonowany np moj ulubiony czarny i do tego jakeis kolorowe buty :)

no to witaj w klubie :) ja też mam problem z butami :/ noszę 35/36 i często 36 są albo za duże albo za szerokie :( hehehe :I
Mam znajomą, która lubuje ubierać się u pewnych projektantów, mało dostępnych w Pl i sprowadza sobie ciuchy i buty z USA. Jest obeznana co gdzie, także podpytam się jej, czy coś wie na temat sklepu w Trójmieście :)

po prostu jezeli chodzi o buty ktore same w sobie tworzą oryginalną mieszankę wybuchową to przychodzi mi na mysl tylko louboutin ;)

Milo uslyszec (chociaz glupio mowic o problemach ze stopami milo:P) ale milo, ze ktos tez ma takie problemy jak ja, nigdy nei moge kupic sziplek bez paseczka bo zawsze spada...i te wielkie oczy ludzi ktorzy słysza ze mam 36 przy 174 :)

Byłoby fajnie jakbys mogla podpytac, chodzi mi o wiesz, oryginalne po prostu "oczoj***e" ale z gustem :)

Spoko:) jak czegoś się dowiem, to dam znać:)

ps. Ty jesteś wysoka, a ja jestem kurdupel ;)

no widisz ;) a obcasy pewnie obie lubimy :D

no ba! ;)

Louboutin zazwyczaj ma zanizona numeracje I sa to buty raczej na szczupla stope. Ja nosze 40 ale Louboutina kupuje 40.5 lub 41.

@mama_miłoszka - to ja żonie tego linka nie pokażę ^_^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Halewicz - jak to nie pokażesz? znasz to powiedzenie - jeśli nie chcesz mojej zguby, buty Louboutina kup mi luby :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no dobra, już znalazła :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.gogogu.nl/schoenen, gdzie można kupić buty, które chcesz

image

pytałas które, to te sobie upatrzyłam :)

nie ma tam louboutanów

Emenems śliczne B-)

dziękuje,cena pewnie tez ;) juz zbieram!! bo to nowa kolekcja..heh, klasyk :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jezu gdzie wy pracujecie - ze stac was na buty za 10tys ! 0_0
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

co za róznica?? ja sie chce to sie odłozy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

zanim zdazysz odlozyc to juz wejdzie nowa drozsza kolekcja ;P hehehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

nudzi ci sie ?? zalozylam watek po to zeby kupic a nie dewagowac o odkladaniu pieniadzy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

mysle ze tu chodzi o pokazanie ze cie stac na te buty, bo takie informacje GDZIE kupic, mozna uzyskac na google - no chyba ze masz bana?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie mieszkam w Polsce, tu gdzie mieszkam mam daleko do sklepu Louboutina, a Polsce jest w warszawie noeo otwarty, nei chce zamiawiac z neta i dlatego drogi dociekliwy, pytam czy gdzies jest mzoe sklep w trojmiescie który sprowadza takie buty na zyczenie, mzoe ktos wie, bo tam nei mieszkam i sie nie orientuje

A po cholere mam udowadniac ludziom ktorych nei znam i na oczy nie widzialam na co mnie stac a na co nie ?? non sens
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

nadal twierdze ze wszystkie informacje mozna znalesc w internecie - internet to nie tylko sklepy, wpisujac google.pl masz tam taki paseczek gdzie mozesz wpisac informacje ktore cie interesuja - wiedzialas o tym??? SZOK!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

idz lepiej do babci na obiad bo widze ze sie ostro nudzisz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

a ty sie zapytaj rodzicow jak sie korzysta z internetu,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

żal..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Warto kupować takie drogie buty, harując np. 14 nocek z rzędu?

Jak nie masz na co wydać, zagraj w totka;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

ludzie, ale macie problem! Czy to za wasze pieniądze dziewczyna chce sobie kupić buty? Co Was to obchodzi, ile kto zarabia i na co wydaje! Po prostu żal Wam d... ściska, że ktoś ma a Wy nie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

coś w tym jest....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

żal dupe ściska - ze jest ktos tak durny i pyta sie o cos co i tak zadnej informacji nie uzyska bo nie o to chodzi, a podkreslenie faktu ZE STAC MNIE NA BUTY ZA 10TYS ZŁOTYCH! , to tak jak bym zalozyla temat ze chce kupic Koenigsegg Trevita lub Bugatti Veyron 1Grand Sport + czy mozecie mi powiedziec ktory lepiej sie prowadzi i gdzie moge go dostac w gdyni. no ludzieeeeeeee LITOSCI
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ale z tą ceną to chyba trochę przesadziłyście. Owszem trochę takie buty kosztują ale nie 10 tys. Chyba że jakaś jedyna powstała para ale na pewno nie kolekcja seryjna. Takie samo zamieszanie było koło Blahnika. Jego buty mozna dostać juz za 1500 zł a przeciętnie kosztują 2500. Bardzo często więcej wydaje się na suknię slubną którą zakłada się tylko raz. Mi bardzo podobaja się buty Salvatore Ferragamo. Są takie inne. Jesli kiedyś odłoże troszkę pieniędzy do wydania to sobie kupię chociaż zarabiam mało i odkładać będę bardzo długo. To kwestia priorytetów. Jedna będzie zbierała sobie na zastawę stołową, żeby pochwalić się szwagierce, teściowej itp a inna kupi buty albo inny ciuch.

widzicie, dziekuje za mile slowa obrony a w kwestii wyjasnienia, widze ze te zlosliwe posty pisze osoba ktorej nadepnełam na odsisk nei wiem co konca czym, bo tyle kilka osob wie gdzie poracuje i ze to sa nocki i ze teraz bede pracowac kilkanascie pod rzad...a do tego ta osoba mieszka w Gdyni a wspomina o gdyni.... wiec nei bede reagowac bo to po prostu słabe jest, sama sie zdradziła, szkoda tlyko ze nie potrafi sie zalogowac i napisac wlasnego zdania po wlasnym nickiem-to tyle w tym temacie.
Tacy ludzie sa nieszczesliwi ze swoimi zyciowymi wyborami i nei wiem co starają sie innym udowodnic.
cale forum mozna sprowadzic do tego poziomou,:
-po co zakaldac watki o lekarz ginekolog jak mozna znalezc milion w necie
-po co pytaco kanajny na wesele jak sie oglaszja i jest ich duzo
-po co pytaco zespol jak jest baza zespołow
-po co pytac o fotografa jak sa ogloszenia
-po co pytac o firmy dekorujące jak wystarczy w google wpisac firmy dekorujace gdansk i wyskoczy z 30
mozna tak wymieniac i wymieniac....skoro nie rozumiesz to ci objasnie, bo sa ludzie, kobiety ktore lubia dobre buty i dla nich louboutin albo inna marka sa wlasnie dobrymi butami, niektore nosza i kupuja i mają doswiadecznie gdzie mozna je nabyc albo jakies strony internetowe badz sklepy na zywo sa godne polecenia, bo jak wiesz, kazdy kto w necie sie reklamuje reklamuje sie pozytywnie a tylko klienci i uzytkownicy sa prawdziwym sitem jakosci uslug-rozumiesz juz ??

Zgadzam sie, te buty nei kosztują 10tysiecy bo juz od 1200 sie zaczynaja.a moze zna ktoras z was rownei oryginalne i dobrej jakosci buty (koniecznie na obsasie ale nie wysokim) innych firm, ktore moge kupic w 3miesice? bo sie kompletnei nei orientuje.

p.s. dla informacji uszczypliwej piszace jadowite uwagi-buty sa prezentem od męża-wiec mzoe podam ci do niego namiar i i jemu swoje mądrosci przekazesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

zauwazylam ze osoba z ip 109.107.17 nei slynie z inteligentych wypowiedzi...chociazby w watu o depialcji, wiec poziom wypowiedzi tej osoby swiadczy sam o niej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po prostu zazdrość i zawiść, to nieodłączne cechy charakteryzujące polaków. Często jest tak, że jak ktoś ma nudne życie, to zajmuje się cudzym, ot tak dla rozrywki, żeby coś się działo. Ja się kompletnie nie przejmuję takimi imbecylami, bo szkoda nerwów i czasu.

Zajmijcie się robotą, to będzie Was stać na oryginalne rzeczy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

wracając do tematu bedę dziala w sierpniu :) tylko bym wolała wiedzie gdzie się kierowac bo jak dobrze wiadomo cena nei zawsze równa się jakośc wiec chciałabym pojsc do butików godnych pojscia :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahahhahahhaahha co za ŻAL !!!!!!

Ja jestem przez tą osobę obsmarowywana ze chce kupic markowe buty a poczytajcie sobie wątek
http://forum.trojmiasto.pl/TEATRALNY-EFEKT-t252048,1,51.html

co za zalosna dwulicowosc...widac teraz kto chce sie popisac, nie kazdy jednak myśli twoimi kategoriami....

O masakra:) Jaka wpadka:P:P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehehe! Nie dość, że dwulicowa, to ma takie pojęcie o oryginalnych produktach, jak ja o nurkowaniu! No chyba, że lubuje się w podróbach i używa tuszy a`la "Armani" :)

Tani Armani fajna sprawa:P:P:P:

hahahahha

Jak to się mówi...zapomniał wół jak cielęciem był... :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A u mnie na Zaspie jest tani armani :D

Ja jak kupuje cos w lumpie to mowie ze z lumpa a jak w Douglasie to mówie ze z Douglasa..widac ze nie kazdy nie wstydzi sie swoich wyborów

Jak widac niektórzy sa tak niepewni siebie, ze musza tworzyc druga osobowosc:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

i to niby ja mam sie pytac rodzców jak sie korzysta z internetu...sama niech idzie na lekcje o IP :D hahaha

Emenems kurkkkaa nawet jakbys chciala kupic buty za 50tys to co komu do tego.. Twoja sprawa skad masz kase i na co wydajesz.. i nie masz najmniejszego obowiazku sie tlumaczyc a w szczegolnosci tu na forum i osobie, ktora nie ma nawet odwagi sie podpisac :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Emenems, jeśli chodzi o inne firmy butów to znalazłam fajny sklep w Klifie. Tam jest wszystko, oczywiście to taki zwykły niedrogi sklep bo na razie w takich kupuję, ale te rzeczy są też inne, nie np. jak w reserved albo HM. Nazywa się New Look. Znalazłam tam fajne niedrogie szpilki i do tego bardzo wygodne, są tam fajne kopertówki itp. Podobna marka to Rivier Island, nawet jeszcze lepsza, polecana przez glamour i inne magazyny.

To musze poprosic mame to mi wysle gazetke :)

Nie no dzięki :) prezent od meza prezentem, i skoro slowo się rzekło to będę do Louboutenów dażyc :) ale kto powiedział ze do tego czasu mam boso chodzic :) hehehe, nigdy nie jezdze do Gdyni na zakupy jak znajde czas a chyba znajde to przejade sie z chęcia i zobacze, jak wspomnialam musze koniecznie mierzyc :D thx

ale z ciebie idiotka,szkoda mi slow - przykro mi ze mam dostep do hurtowni w ktorych kupuje kosmetyki za 1/20 tego co ty, a ciebie obsmarowalam za twoja glupote a nie za to ze masz kase, ale to jest roznica ktora dostrzezesz jak zmadrzejesz :))) trzymam kciuki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

mamusi miłoszka, to ze ciebie nie stac na kosmetyki z polki armani, badz nie masz dostepu do hurtowni, to twoja sprawa,ale nie pisz na forum ze cos takiego jak kosmetyki 'ala armani' bo sie osmieszasz :)

http://www.giorgioarmanibeautyusa.com/Makeup/makeup,default,sc.html

szok co? no przykro mi ze nie wszyscy maja dostep do hurtowni , alektos musi przeplacac aby oszczedzac mogl ktos :)) tak uzywam takich kosmetykow jak armani, gucci,chanel,i zupelnie takich niskich pulek jak lacoste i elizabeth arden,estee lauder , nie wiem w jakim swiecie w zyjecie ale w moim ceny w sklepach sa z****iscie wysokie, i sklepy maja narzuty po set procent 300% to minimum, np cienie loreal kupuje po 5zł - sprzedaje po 10,stac mnie na takie cos bo nie mam takich kosztow jak sieci sklepow, a ze sie pytam o kosmetyki , nie chce mi sie zamawiac w ciemno, bo raz ja z tego nie skorzystam a dwa ciezej to bedzie sprzedac jak sie okaze scierwo. wyjasnilam dostatecznie? mama miloszka i ta druga - proponuje przeczytac po N razy zanim dacie bezdennie glupi komentarz! - przy zym N dazy do nieskonczonosci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

~ja ta Twoja hurtownia, to pośrednicy, którzy ściągają towar z Niemiec, Hiszpanii, Włoch etc.etc. i ceny oscylują ok. 60% ceny sklepowej, więc nie pisz bzdur, że kosztują 1/10, no chyba, że kupujesz od złodziei.

Znasz to powiedzenie - nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem. Także moją wątpliwą konwersację z Tobą zakończę. Wygrałaś!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hehehe nie biore od posrednikow, tylko z zagranicy z hurtowni, ale skoro wiesz lepiej czym ja handluje ,to masz racje bezsensu dyskutowac z taka idiotka jak ty.

~ja sama sprowadzasz, to daj do siebie namiary! Może zacznę od Ciebie kupywać:) mówię serio! jestem szczerze zainteresowana.

poprawka - kupować.

heh sprzedaje na allegro pod tym nikiem,z tym ze te co mam wystawione to - co mi nie schodzi ,mam takie rzeczy ze ida i nie zdarze wystawic lub zostalo mi ich tak malo ze nieoplaca mi sie wystawiac. Z rzeczy ktore mi zostaly a nie wystawilam to odzywki sally hansen, balsamy do ciala,mozesz sledzic na biezaco od 10 sierpnia wyjezdzam na stale zagranice i bede wystawiac wszystko jak leci kosmetyki/ciuchy/itp

http://allegro.pl/show_user.php?search=ragar28

napisałam do Ciebie z All.

warszawa ul. Moliera.jest strona

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=18229160

myślę, że to podróby jakich wiele na All, wystarczy poczytać komentarze.

no oglądałam...lae jakos nie ufam pozatym musze mierzyc

mnie się bardzo te podobają, niestety jest to wersja ekskluzywna i tyle kasy to już nie dałabym za buty, ale są piękne :D http://us.christianlouboutin.com/shoes/platforms/lady-peep-150mm-16093.html

Fakt są piekne:) Ale znajac życie to albo "wyjeżdzałby" mi palec, albo bym go scierała:(

przyznajcie dziewczyny, że chodzi o tę czerwoną podeszwę;)

~daD - masz mnie:)

ta podeszwa nawet na facetów działa:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

O jaaaaaaaaa!!!!!!! Prześliczne są te, co mama miłoszka wkleiła :)

nooooo !!!!!! na pewno widoczne :D
tylko ja sie boje ze to sa chyba `12nastki obcasy plus platformy to ja sie zabije :D i bede miala z 190 :D hahahaha ale sa bajka rzeczywiscie

hehe nie przerazila Cię cena, tylko wysokość:D

moja favoryty tańsze :D

http://us.christianlouboutin.com/shoes/evening/1en8-specchio-laminato.html

tylko zeby mozna bylo gdzies przymierzyv...heh, głupio by byłojakby były za duze albo za male :D

widzę po prostu ze nic nie mozna się dowiedziec na forum tylko słuchac obelg-załosne

nie wiem gdzie mozna kupić, ale też chce je mieć!
jak urodziłam dziecko to postanowiłamm że to będzie mój pierwszy prezent dla mnie!:)

heh, miło ze ktos normalnie w koncu odpowieda-to pytanie-co teraz robimy??:D:D

A czy słyszałyście, czy w Polsce są takie firmy zajmujące się wypożyczaniem firmowych rzeczy? Nie butów oczywiście, ale torebek i innych dodatków. W Stanach jest to podobno popularne.

emenems kupilas te buty czy tylko poszpanowac chcialas,pewnie to drugie kto zaklada takie glupie watki?
google sie naucz uzywac!

to poproszę o link z tych googlei jak to takie łatwe- znajdz mi prosze kogos albo miejscegdzie moge jecahc w 3miesicie i przymierzyc-chetnie z pomocy ludzi ktorzy sa jak widac bardziej oblatani w googlach ode mnie skorzystam

Może oni sprowadzą:

http://www.luksusowi.pl/katalog/plus-it-ch-klif/

A tu są najnowsze informacje o marce w Polsce (i nie tylko):

http://www.luksusowi.pl/tag/christian-louboutin/

Znalezione w Google.

Bardzo dziękuję - spróbuje pod pierwszym linkiem ,wiem ze w warszawie jest sklep gdzie maja jednak jak bede na 6 dni to mi szkoda czasu zeby po buty jechac do warszawy....naprawde dziękuję ;)

masa sklepow robi podroby, praktycznie tylko sklepy z listy na firmowej stronie Louboutina maja oryginaly, reszta to podroby. Czasem podroby sa prawie za taka sama cene jak oryginaly :D

setoowa, a jakie jestprawdopodobienstwo ze w takim butiku (j.w.) moga miec podróby?? nie mowie juz o louboutinach ale o innych firmówkach....czy tylko adresy na stronie danej firmy daja ta pewnosc?

Na podróby bardzo łatwo trafić-i to za masę kasy! Najlepiej szukać właśnie na stronie Louboutina, gdzie kupować. Raczej nie allegro ;)

Ja mam tylko jedne, ale za to moje wymarzone i ukochane! :)
http://www.farshoes.com/images/uploads/pumps/CL-pump005_1.jpg

Butik Moliera 2 wcześniej wspomniany, jest na stronie Louboutina :)

no no, gratulacje ;) a z ciekawosci, zakupione w Polsce czy za granicą ??

powiem tak, pisałam do warszawy do moliera2.com i mozna zamowic przez internet trzeba tylko zadzwonic o dostępnosc modeli-tam będą na pewno oryginalne-ale zakochalam sie jak te zobaczylam w necie !!!

https://www.facebook.com/taylorsayss?sk=wall

cuuuuudo :D:D:D

WoW! też fajne:)

tak, tylko sklepy ze www louboutina maja oryginaly, reszta to podroby na 99%.

pozdrawiam
jesli masz watpliwosci napisz do louboutina na maila w kontakcie, serwis sklepowy na bank ci odpisze, ale znajoma tez wysylala zpaytanie i odpisali jej ze oryginaly tylko w sklepach firmowanych na ich www.

Nie no Pani miła mi odpisała ze oczywiście mozna kupic przez internet należy tlyko zadzownic o to jakie są modele i rozmiary :)

ale zakochałam się w tych, tak samo oryginalny styl jak louboutin i od razu podają stronę gdzie mozna kupic :)

image

zalezy mi na oryginalnych a te sa przepiekne !

warszawa laboqtike

w warszawie. moliera 2 ;)
a wiele ciekawych louboutinów można zobaczyć na:
http://www.facebook.com/pages/Kiedy-byłam-mała-chodziłam-w-szpilkach-mojej-mamy/120617991334399
serdecznie zapraszam!!!

Jakby co, to Louboutin ma już butik on line na swojej stronie, chociaż strasznie słabo się ładuje.

Z tych powyżej, niestety musiałam zrezygnować, z powodu braku totalnego kontaktu ze sprzedawcą...parę miesięcy próbowałam, ale za to , zamówiłam w końcu inne, ręcznie malowane jak te poniżej, chociaż moje też będą Wonder Woman tylko ze w czerwieniach i niebieskim ;)
Jak dojdą to dam znać !

image

Emenems - zarąbiste!!!

:)
zobaczymy jak wyjdą moje, i tylko portkami trzęsę o rozmiar!! doczytalam się na necie i kazałam siostrom sprawdzac czy prawda, ze jak mam stopę 23 cm to buty wkładka musi miec 24 cm, to tak zamówilam. Podobno o cm wiecej niz ma się stopę...zobaczymy, heh :)
nie mogę się doczekac, ale wiem ze moze to potrwac...z miesiąc nawet

Ja mam obsesję na punkcie butów,mam w domu kiklkadziesiąt par.
Wszystke kolory,Ostanio sprowadziam z USA zjae..biste czerwone botki,nikt takich ie ma,lubię inne buty.
Tylko szybko mi się nudzą.
MamoMiłoszka podaj na meila nr tel to Cię odwiedzę w końcu.
Meil olaolenka24@wp.pl

też nosze 36/37,stanio zamówiłam super buty na platforme,błąd mam za szczupłą nogę i mi spadają,raz ubrane,muszę sprzedać:(
Sa takie malutkie i jeszcze za szerokie.

No ja też mam szczupłą pięte, i tez tego się obawiam, ale to najwyzej dorobie pasek, bo wiem ze można u szewca, i na pewo nie oddam :D

Te też są zamawiane z USA, przez etsy, polecam stronę ;)

emenems te moje z nimi sie nic nie da zrobic bo one sa zapinane na piecie,na zamek i tam mam luzno,a platforma dosc wysoka i waska i w razie jak noga pojdzie na bok to kostka skrecona,cala noga mi w nich lata,
sorry ze z malych liter ale mam swiezy lakier na paznokciach,nie chce zepsuc
jak znajde fotke wkleje wam jakie zeszlego lata zamowila,turkusowo-pomaranczowe na mega platformie,idealne na lato

to sa te pomaranczowo-niebisko-roz. ale to na lato,do jakies fajnej sukienki letnie,i do króciutkich dznsowych spodenek,ale przede wszustkim mega wygodne:

image

Uploaded with ImageShack.us

a to te botki, tez wygodne zreszta ja tylko albo na obcasach,albo na platforach

image

uła :D super !!
no ja mam nadzieje ze jak bedą za duze w pięcie to albo zelowe wkładki takie co się przykleja nie na wkładkę tylko jakby dookoła przy pięcie to tez lepiej dużo trzyma, juz uzywalam ,a jak nie t pasek...

Ja oczywiscie dalej choruje na loubouteny, aczkolwiek, znalałzam sklep duński, gdzie mają takie buty, ale ceny podejrzane, niby promocja...nie iwem czy to oryginaly...
link do sklepu :
http://www.online-brand.dk/Christian-Louboutin-New-Piaf-Pumps-Black-2800/

co myślisz??

Wkleję,jak znajdę zdjęcie jeszcze tych co własnie mi w nich noga lata.

Nie no te klasyczne szpilki są piekne,mam takie ale Lauboutinki choć też mają czerwoną podeszwe,takie klasyki powinna mieć kazda kobieta

Te wyzej co wklełas z tą kobieta sa piekne:)

Te kolorowe sa naprawdę fajne,latem swietnie się komponuj z letnimi strojami.

Mam jeszcze kilka fajnych,niektre nie noszone hehe,lekka obsesja,z ciuchami tak nie mam ale buty to moja słabosc.

Emenems to własnie te co są w kostce za szerokie.
Szkoda mi ich,bo latem fajnie do małej czarnej wyglądają,ale cóż.
nie mam zamaru nóg połamać heheh

image

no rzeczywiście nie ma jak dodatkowego paska..a troche pod palce podłozyc wkladkę siloikonowa? tez przytrzyma stopę...

No i teraz te na które zapolowałam i musiałam odesłać,za duże rozmar 36,5 wypadał chyba na 38,bo mega duże były,żałuję:(

image

...

nie no w takich juz to bym się zabiła :D pozatym, mam 174 :D
nosze obcasy ale tak do 12cm, wttedy jestem równa z mężem :)

Ja tylko takie nosze,bo ze mnie karakan hehe,164 mam:)

Ola ja to samo, ale buty rewelacja ;]

A dzięki Szymszunia,są inne -ja lubię inne buty.
teraz zamówiłam swietne zółte,mm już takie niebieski i czarne,popieate teraz czas na zółte,fason taki jak popularne Louboutina,czyli platforma i obcas.

Emenems daj meila do siebie albo odezwij się na mojego :)

Odp.

Pisz moja droga! e-myk@wp.pl :)

Re: Odp.

czesc dziewczyny, własnie otrzymałam zdjęcie moich butów, babka wysłała wczoraj wiec myśle ze z tydzien trzeba czekac na przesyłkę a USA?? te są moje, na zyczenie z paskiem, żeby przypadkiem nei spadały z pięty ;)

image

~olaolea24 napisałam maila, ale wrócił z info o zablokowanym koncie:/

em. pochwal się jak dotrą buciki:)

Jasne ! nie moge się doczekac

Emenems, miałaś pochwalić się butami:) (to ja mama_miłoszka)

Internetowy ciucholand z ubrankami dziecięcymi.
http://www.lumpik24.pl
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

la bruja !! rzeczywiście ! jutro zrobię fotę i wstawię - mam loubouteny ;)

No! żeby mi to było ostatni raz! :)
czekam z niecierpliwością na fotki :P

No,tylko muszę wrócić z pracy bo dwa dni prawie non stop jestem i czasu nie mam.kupiłam takie klasyczne czarne, te błyszczące, 10cm obcas żebym nie była wyższa od całego świata:Dniedługo mam imprezę świąteczna w pracy to będzie pierwsza impreza,bo tak to po kawiarniach tylko łażą, zobaczymy jak do tańczenia się nadają:)

image

image

zdjęcia robiłam telefonem a mam słaby telefon to zdjęcia słabe - oczywiście wybaczcie ślady użytkowania już, i powklejane wkładki :D ale jak kiedyś wspomniałam, mam bardzo wąską stopę :)

Śliczne! Ja też takie chce :)
Gdzie w końcu kupiłaś?

Dziękuję
w ich sklepie internetowym....bo w końcu mają na stronie sklep :)

Jak mowie, kupilam te bo jeszcze przyzwoity obcas, bo w tych komiksowych mam 14 i to juz mnei się ciezko chodzi tak na luzie :D

śliczne, takie klasyczne:)

A jak z rozmiarem? Pobierają opłatę za przesyłkę? Jak długo czekałaś?

wiesz co, tam wybierasz kraj dostawy, ja wybrałam UK, bo każdy ma znajomego w UK :D idzie to DHL-em parę dni, rozmiar, to cóz :) wizełam po prostu swój 37 i pasuje

z tymi sklepami tez trezba uwazac, polowa to podroby, faktycznie jedynie sklep z oryginalnej www ma oryginały, ale ceny poniżej 375 funtow nie schodzą,

wiec jak jest jakis niby jego sklep (bo sklepow z jego nazwa jest cała masa na necie) gdzie butki z 700 dolarow sa w promocji za 150 - jest to na 1000% podróba :)

Emenems napisz czy butki wygodne, bo mnie dosłownie kazde buty obcierają i gniotą, wiec jesli tu poszłaby jakosc za ceną to bym sobie odłozyła, zwłaszcza ze klasyczne to 300-500 funtow czyli nie mało ale zarabiajac w uk do zniesienia podobnie jak z pensji polskiej kupowanie butów za 300-500zł

pozdrowka, butki sliczne, klasyka rządzi :)
jeden plus ze mam sklep w miescie obok i w sumie moge ruszyc tylek pomierzyc, ale koniecznie daj znac jak sie noga w nich czuje po 3-5h :)

pozdroo

ohhh !!! masz sklep !!?? to może następnym razem Ciebie poproszę o polowanie na wyprzedaże w sklepie :) suuuper

powiem tak, ja mam problem ze wszystkimi butami bo mam wąską stopę, wklejam wkładkę zapiętkę i pod palce:) i mnie jest wygodnie, powiem Ci ze mam 14 cm w gdańsku (te w komiks) i muszę chodzić z mężem pod pachą :D hehehe a te super, wygodne bardzo, ale jak wspomniałam na tańczonej imprezie nie byłam ,gdzie dużo się chodzi i stoi, tylko w pubach itp, gdzie rządzi siedzenie :)

zgadzam się, podróby kuszą, ale nie ma co się kusić na nie, nigdy oryginał tani nie będzie, chyba że w firmowym sklepie !!

buty z czerwona podeszfa, ale rewelacja! phhhyyy...

Wizard ,fatalna reklama ! phhhyyy....

Spadaj i nie wracaj

Inne tematy z forum

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...