mamusi miłoszka, to ze ciebie nie stac na kosmetyki z polki armani, badz nie masz dostepu do hurtowni, to twoja sprawa,ale nie pisz na forum ze cos takiego jak kosmetyki 'ala armani' bo sie osmieszasz :)
http://www.giorgioarmanibeautyusa.com/Makeup/makeup,default,sc.html
szok co? no przykro mi ze nie wszyscy maja dostep do hurtowni , alektos musi przeplacac aby oszczedzac mogl ktos :)) tak uzywam takich kosmetykow jak armani, gucci,chanel,i zupelnie takich niskich pulek jak lacoste i elizabeth arden,estee lauder , nie wiem w jakim swiecie w zyjecie ale w moim ceny w sklepach sa z****iscie wysokie, i sklepy maja narzuty po set procent 300% to minimum, np cienie loreal kupuje po 5zł - sprzedaje po 10,stac mnie na takie cos bo nie mam takich kosztow jak sieci sklepow, a ze sie pytam o kosmetyki , nie chce mi sie zamawiac w ciemno, bo raz ja z tego nie skorzystam a dwa ciezej to bedzie sprzedac jak sie okaze scierwo. wyjasnilam dostatecznie? mama miloszka i ta druga - proponuje przeczytac po N razy zanim dacie bezdennie glupi komentarz! - przy zym N dazy do nieskonczonosci