gdzie ta praca

brak pracy a checi są gdzie szukać ))))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie ta praca

trzeba dobrze poszperać po serwisach z ogłoszeniami i po stronach firm może? jak szukałem to przepatrywałem też blogi firmowe i wysyłałem sporo cv.. nie masz innego wyjścia niestety. mnie się udało, bo po 3msc znalazłem etat w eniro polska, ale to z portalu pracuj.. ale jak wysłałem cv to szybko oddzwonili.. a masz jakieś doświadczenie? gdzies już pracowałeś? jakie wykształcenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

tylko nie eniro....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No coś Ty ;) Jak się sprawdzi od początku to nie będzie miał źle. Kasa na czas, normalna umowa o pracę, a nie jakieś śmieciówki, benefity, no i najważniejsze.. doświadczenie. A teraz mało firm które zatrudniają bez doświadczenia jakiegokolwiek i oferują szkolenia.. stad pomyślałem że opcja warta zasugerowania ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...