gdzie w 3miescie można pograc amatorsko w siatkowke?

czy są jakieś kluby czy coś w tym stylu, ale amatorskie, dla tych co lubią po prostu sobie pograć, ale potrzebują do tego boiska i innych ludzi do drużyny????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie w 3miescie można pograc amatorsko w siatkowke?

Weszłam tu z taką samą myślą bo szukam w internecie gdzie tu mozna sobie pograc w siatkówke.Kiedys trenowałam a teraz mam małe dziecko i chce troszke kg zrzucic a to dosc przyjemny sport.Jak sie dowiesz to daj znac.

> Kiedys trenowałam a teraz mam
> małe dziecko i chce troszke kg zrzucic a to dosc przyjemny
> sport.

jak sie dziewczyny w gimnazjum czy liceum nie chcą zmęczyć to grają w siatkę właśnie. Chyba ze znajdziesz dobrą resztę zespołu, którym zależy na mocnym graniu.

A poza tym polecam rower, pływanie i bieganko. Reszta sie nie umywa do tych trzech ;)

A ile powinnam dziennie jezdzic na rowerze zeby cos zrzucic i przy tym jesc normalnie czyli zadnych głodówek tylko umiarkowanie?tzn ja nie chce schudnac w sumie tylko chcialabym troszke mięsni przywrócic po ciązy.

aneczka napisał(a):

> A ile powinnam dziennie jezdzic na rowerze zeby cos zrzucic i
> przy tym jesc normalnie czyli zadnych głodówek tylko
> umiarkowanie?

teraz jesz ileś tam, i waga jest stabilna, to dołóż do tego 3-4 razy w tygodniu (nie mniej niż 3!) rower. Zakładam, że dotychczas regularnie nie jeździłaś, więc I tygodnia niech to bedzie po 30 min, nastepnego - 40 itd. Dla tego co potrzebujesz przejażdżki 50-60 min będą bdb. Oczywiście - w miarę możliwości wybieraj coś pofalowanego a nie ścieżki rowerowe. Poziom wysiłku - do lekkiego spocenia i szybszego oddechu (wiem że to brzmi laicko ale takie ma być - proste w zrozumieniu). No i ważne - nie masakruj się na samym początku. Nie o to chodzi, żeby zrobić nie wiadomo ile a potem nie żyć. Fajnie jest wyjść do lasu, pobiegać 10 km, wrócić i móc dalej pracować. Daje satysfakcję !

pozdrówka
A.

dzieki :) kochany jestes:) dzis zaczynam:)

i jak z tym ruszaniem ? :>

sama często o tym myślę i od czasu do czasu udaje się zgrać grupę osób, niestety każdy ma obowiązki i o ludzi coraz trudniej. Najlepiej spróbować zebrać kilka chętnych osób i razem pograć, może się z tego coś "wykluje"! Pogoda ostatnio całkiem niezła a boisk wokół sporo więc zbieram zamówienia :)

to może ja sie zapiszę do Was... jakby było kilkoro chetnych to możemy wynająć salę na jakieś 2 godzinki w tygodniu....

Wlasnie weszlam tu zeby zadac to samo pytanie. Tez gralam kiedys i marzy mi sie z dwa razy w tygodniu pograc z dwie godzinki, to cooo, moze sprobojmy.

I czy ktos zna jakis klub gdzie mozna by pograc sobie. Mam 29 lat, ale chyba sie jeszcze w miare poruszam, no i gralam 14 lat wsiatke. Szukam klubow w Trojmiescie, z tymze ze wzgledu na prace moge tylko wieczorami. Ale marzy mi sie znow poczuc ta rozkosz hihih

Czesc!!
Szukam ludzi na siatke na sale(osaosa,kasia,olcia-sprawdzcie maile)-2x w tyg po 1.5h.

witam,
ja tez chetnie bym pograla w siatke z Wami. Proszę o kontakt, jesli znajdziecie jakas sale.

zapraszam na siata.fora.pl
gramy w poniedziałki i środy wieczorem w Gdańsku Głównym
http://siata.fora.pl

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...