gdzie w gdańsku kupię księgę gości??? - pilne

Temat dostępny też na forum: Wesele
Zupełnie zapomniałam o księdze gości i teraz jest już za późno, żeby zamówić ją przez Internet. Czy ktoś wie gdzie są takie sklepy? W obrębie Gdańsk gł - wrzeszcz-zaspa-przymorze...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie w gdańsku kupię księgę gości??? - pilne

w gdansku głównym na hali targowej jest sklepik z takimi różnościami na chrzest, komunie, ślub,

oooo dzięki :)

ja kupiłam w Galerii Mała Żabka na ul. Tkackiej w Gdańsku (naprzeciwko Rock Cafe), może zrobią tam w ciągu jednego dnia, jest bardzo ładna, z marszczonej satyny z różą ecru

We Wrzeszczu, przy Grunwaldzkiej (niedaleko Beauty) jest sklep z zaproszeniami, księgami gości, poduszkami, gołąbkami ;))) itp.
W Fashion House też sa księgi i inne takie...
Mnie się jednak nie podobały (nie były aż takie ładne i kosztowały około 100zł), więc kupiłam tradycyjny album do zdjęć z kremowymi kartkami i pergaminem (format 29x24) - dostępny u fotografa, w empiku itp. za około 40zł (wybraliśmy na 20 stron, ale jest jeszcze 40, 60...).
W okienko na okładce można włożyć wspólne zdjęcie albo kartkę z imionami i datą, w na pierwszej stronie wkleić kartkę z prośbą o wpisywanie się gości. Poniżej wklejam podobny album (trochę inny format, wielkość i z folią w środku).

image

w Gdańsku w bocznej uliczce od fontanny Neptuna jest taka firma cartali i tam też można kupić piękne księgi gości strona www.cartali.com

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??