gdzie wyprawić urodziny 4-latkowi?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Cześć, macie może jakieś warte polecenia miejsca w okolicy Przymorza (ewentualnie wrzeszcz/zaspa/zabianka) gdzie warto 4 latkowi wyprawić urodziny. Byliśmy dwa razy na urodzinach innych w Alfa Centrum na tym placu zabaw i ...porażka.Pani sie nie nadaje do zabaw, brak na miejscu kibla, biegalismy z dziećmi przez pół Alfy)no happy nie jestem i mojemu synkowi tam nie zrobię :-) macie jakieś miłe doświadczenia z innymi placami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie wyprawić urodziny 4-latkowi?

Loopy's we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej, w Manhattanie też robią , ale tam plac zabaw jest malutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąsiadka wyprawiała córce w Tesco na Chełmie i była bardzo zadowolona. Z tego co mówiła urodzinki prowadziła sympatyczna animatorka i dzieciaki napewno się nie nudziły.

wyprawiałam urodzinki mojej córeczce w tesco i wszystko było super: plac zabaw bardzo duży i zróżnicowany, opieka na wysokim poziomie, panie cały czas zajmowały się dziećmi, co do tego nie mam zastrzeżeń ale koszty... dla 10 osobowej grupki dzieci koszty wraz z tortem- który obowiązkowo musi być zakupiony od organizatora - to ok. 500 zł. także wszystko zależy od twoich możliwości finansowych. ja polecam Ci plac zabaw koło ETC na Zaspie. nieduży ale dla 4 - latka wystarczy, kolorowy, ze zjeżdżalniami itp., a koszty o połowę mniejsze niż w loopys czy tesco. pozdrawiam

Bardzo Wam dziękuję za wpisy! loopys odpada,ale zastanawia mnie "plac zabaw koło ETC"
Nikita-możesz napisac coś więcej? o jaki chodzi? Może jakaś jego nazwa to ułatwi mi jego wyszukanie :-))

plac przy ETC " kraina wyobraźni co to tu "

przesyłam Ci link do strony, ja mam problemy z jej otworzeniem - nie wiem dlaczego, http://www.cototu.com.pl
tylko uprzedzam Cię ze plac nie jest za duży ale na mnie zrobił pozytywne wrażenie a moja córka nie chciała z niego wyjść.
pomyślę jeszcze nad innymi miejscami bo mam doświadczenie w organizowaniu urodzinek dla dzieci ponieważ mam syna 17 lat i córcię 8 lat i co roku borykam się z tym tematem:-)

No i mnie na stronka nie wpuszcza :-( ale poszukam jeszcze u wujka googla po nazwie :-P

No licho.znalazlam:artykuł na 3mieście ale z 2012 roku :) wujek google ma sporo linków,ale jak siie chce wejsc z jakiejs innej strony na ich to nadal nie wpuszcza.widzialam za to fotki z placu.rewelacja.ZUPEŁNIE co innego niz w tych wszystkich co bylismy w centrach handlowych.mam nadzieje,ze nie zostal zlikwidowany. Jutro tam sie przejade aalbo zadzwonie.jeszcze raz dziękuję!!

Tuptuś w Auchanie jest bardzo przyjemny, a Panie przychylą się do każdego Twojego pomysłu :)

A czy tego placu przy ETC przypadkiem nie zlikwidowali przed wakacjami?

A ja polecam Bawialnię Cafe w Nowym Porcie, super miejsce, Pani właścicielka świetnie organizuje dzieciom czas na przyjęciach.

https://www.facebook.com/bawialniacafe?ref=ts&fref=ts

Balticaa, nie każdy ma warunki mieszkaniowe nadające się nawet na najmniejsze przyjęcie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no więc pojechałam do ETC,aler placu nie znalazłam.Znalazłam do mnich numer i bardzo miła Pani powiedziała, żwe zlikwidowali się, bo ETC przymierza się do przebudowy i narazie nigdzie nie są przeniesieni. MEGA szkoda,bo na fotkach ten plac zabaw był boski !!! :((((

Zatem czekam na dalsze może propozycje :-)

kurka, wydawało mi się,że tych placy jest wszędzie pełno a jak już konkretnie zaczęłam szukać to się okazuje,że lipa. Skończymy pewnie w Alfie, lub Leclerku :(

a w Manhattanie sprawdzaliście? tam jest mały plac, ale jest o tyle przyjemnie, że dzieciaki bawią się urodzinowo, a rodzice mogą miło spędzić czas w przyjemnej kawiarni obok placu:)

ja też polecam Bawialnię w Nowym Porcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajną opcją jest organizacja urodzinek w domu lub ogrodzie z animatorem :) Gdyby byli Państwo zainteresowani zapraszam do kontaktu: animacje_dla_dzieci@wp.pl ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogromne dzięki,ale ogrodu nie mamy a mieszkanko za małe, bo dzieciaczków z przedszkola "troche" bedzie ;-)

Sprawdź Golden Tulip Gdańsk Residence na Przymorzu. Mają salę zabaw i plac zabaw, możliwość zorganizowania poczęstunku i animacje dla dzieciaczków :)

Bawialnia w Nowym Porcie na Oliwskiej, pani która to prowadzi ma niesamowite podejście do dzieci, malowanie twarzy, robienie ramek, zwierzaczków, lepienie z plasteliny, zabawy, dzieciaki nie chciały do domu wracać. Pyszna kawa dla rodziców

Czy ktoś może robił taką imprezę w Baby Cafe?

Inne tematy z forum

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...