Adam - ocena (1) Firma godna polecenia i zaufania ich profesjonalizmowi. Zachowane terminy... Adam Dawid Zaborowski - ocena (1) Wszystko w porządku, dobry kontakt z P. Hubertem, współpraca nad projektem... Dawid Zaborowski Monika - ocena (1) Rzetelni, solidni, elastyczni i bardzo profesjonalni ludzie. Znają się na... Monika
Monika - ocena (1) Rzetelni, solidni, elastyczni i bardzo profesjonalni ludzie. Znają się na... Monika Monika - ocena (1) Rzetelni, solidni, elastyczni i bardzo profesjonalni ludzie. Znają się na... Monika Explosive s.c. - ocena (1) Polecamy firmę getknow jako solidnego twórcę stron WWW i ich pozycjonowania,... Explosive s.c. Mateusz Wiszniewski - opinia (1) Świetna realizacja dla naszej firmy. Mateusz Wiszniewski Mateusz Motlawski - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna firma. Utworzona strona w szablonie dla Wordpress wg... Mateusz Motlawski Konrad - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z mojej współpracy z firmą getknow. Zajmują się oni... Konrad Konrad - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z mojej współpracy z firmą getknow. Zajmują się oni... Konrad Konrad - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z mojej współpracy z firmą getknow. Zajmują się oni... Konrad Nove - opinia (1) Polecam . Doskonały kontakt . Wszystko estetyczne Nove Nove - opinia (1) Polecam . Doskonały kontakt. Estetyczna strona . Nove Sylwia - opinia (1) Jestem zadowolona z wykonanej usługi, bardzo profesjonalnie i z dużym... Sylwia Sylwia - opinia (1) Super profesjonalne i kreatywne podejście - polecam!!! Sylwia Oversec Sp. z o.o. - opinia (1) Po wielu traumatycznych przeżyciach związanych z przygotowaniem serwisu... Oversec Sp. z o.o. Tomasz - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z Panem Hubertem. Zrealizowali nam zaplecze strony pod... Tomasz Mateusz - opinia (1) Polecam współpracę zarówno w temacie SEO jak i prac Webmasterskich. Wykazują... Mateusz Bożena Zaboklicka właściciel biura nieruchomości Dealhouse - opinia (1) Polecam prace nad tworzeniem wizerunku swojej firmy, marki z Panem Hubertem z... Bożena Zaboklicka właściciel biu Joanna - opinia (1) Gorąco polecam, Strona wykonana przez firmę getknow - jest mega. Szybka i... Joanna