aleksandra morawska - opinia (1) Polecam tę firmę. Komunikacja z właścicielem jest bardzo przyjemna.... aleksandra morawska Maciej Ciżek - opinia (1) Reprezentowana przeze mnie firma Home Asset Sp. z o.o. zleciła wykonanie... Maciej Ciżek Mirosław - opinia (1) GetKnow zajęło się pozycjonowaniem mojej strony 4 miesiące temu. jestem... Mirosław
NAME - opinia (1) Zleciłam wykonanie loga formie Get know, ale bardzo zależało mi na czasie, bo... NAME S Ka - opinia (1) Mówili że najtrudniejszy pierwszy krok ale z firmą GetKnow żaden krok nie był... S Ka Git freedom - opinia (1) Polecam 2 strony robiłem i wrócę po kolejne Git freedom Paweł - opinia (2) Współpracę z agencją interaktywną Getknow z Gdańska rozpocząłem około rok... Paweł Damian Rogowski - opinia (1) Zleciłem rebranding oraz wykonanie nowej strony wraz z pozycjonowaniem.... Damian Rogowski Sylwia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług agencji. Pełen profesjonalizm. Polecam. Sylwia Robert Krzywkowski - opinia (1) Agencja zajęła się promowaniem mojej działalności w sieci. Muszę przyznać, że... Robert Krzywkowski Martyna H. - opinia (1) Kreatywność w agencji interaktywnej to nic dziwnego, jednak osobiście bardzo... Martyna H. właściciel firmy 3miejskiej i warszawskiej - opinia (1) Profesjonalne i kreatywne biuro. Spróbowałam i zostałam na dłużej. Korzystam... właściciel firmy 3miejskiej i wa M.Ż. - opinia (1) Zlecenie wykonane w terminie, strona pomimo świetnej oprawy graficznej działa... M.Ż. Tobiasz - opinia (1) Współpraca z agencją przebiega bardzo dobrze, jestem zadowolony z efektów ich... Tobiasz Łukasz - opinia (2) Getknow postawiło mają stronę od 0, przez projekt, wdrożenie i optymalizację.... Łukasz