gimnazjum 28 gdańsk

Właściwie nie wiadomo od czego zacząć, ponieważ ta szkoła to totalna tragedia. Jeżeli szukasz szkoły, która pozbawi cię własnego zdania, stylu i jakiejkolwiek odmienności to zkpig21 jest dla Ciebie idealna. Po pierwsze, masakryczne toalety, legenda głosi, że kiedyś był tam papier i mydło, a drzwi od kabin się zamykały...Jeżeli wchodzisz do tej szkoły to wiedz, że przynajmniej do końca lekcji nie wyjdziesz, nawet do sklepu ani przed szkołę. Perfekcyjnie stworzone więzienie. W regulaminie jest informacja, iż można się spóźnić do 15 minut. Osobiście dojeżdżałam tak z daleka i za każdym razem jak się spóźniłam był problem. Do szatni nie wpuszczą, ale w nieprzebranych butach nie wejdę. Pewnego razu musiałam się pytać P. Dyrektor czy mogę wejść na lekcję, paranoja! Nauczycielom i kadrze przeszkadza wszystko: pomalowane paznokcie, lekko wytuszowane rzęsy, dziura na spodniach, niezmienione buty jakby to przeszkadzało im w wykonywaniu zawodu. Po korytarzu strach iść rano, bo szanowana Pani W. chodzi przez godzine i sprawdza czy przypadkiem ktos się 4 minuty nie spóźnił i jak go złapie to rytunowa seria pytań typu: czemu się spóźniłeś, skąd dojeżdzasz (mimo tego, że spotykamy się 10 raz) Po południu też lepiej nie pokazywać się za bardzo, zawsze znajdą pretekst aby się przyczepić. NAUKA-masakra!! Nauczyciele wymagają zadań z kosmosu. Geografia-pani, ktora gra z nami w skojażenia z krajami a potem daje taką pracę klasową, że klękajcie narody... Matematyka-czyli odwieczne darcie "japy" zniechęcanie do przedmiotu i ciągły stres. Angielski w zależności na jakiego się trafi nauczyciela, oby nie na pana żartownisia, który puszcza filmy na lekcjach i opowiada kawały haha. Fizyka pani nic kompletnie nie tłumaczy podaje tylko definicje, ktore nie orzydają się przy rozwiazywaniu zadań. Informatyka chyba najgorsza nikt nic nie rozumie, a gdy ktoś się zapyta o co chodzi to Pan krzyczy, że przecież mówił, niezapowiedziane prace klasowe itd. Pedagog szkolny wmawia kłamstwa używa tekstów takich jak "współczuje twoim rodzicom, że maja takie dziecko" po czym wypiera się wszystkiego. Muzyka prowadzona przez Pana z zawyżonym ego, pseudo artystą, ktory wyświetla koncert i wstawia jedynki. Najlepsza dyrekcja szkoły, każdy problem z którym przyjdziesz obróci przeciw Tobie. Zawsze Twoja wina..nawet jeżeli zostałeś poniżony to napewno zasłużyłeś i nie piszę tego jako zła uczennica mająca pretensje o swoje oceny, moje wyniki są dobre, lecz po jakich udrękach. Trzeba siedzieć do 2 w nocy i brać korepetycje, aby cokolwiek się nauczyć. Nie wiadomo do kogo się zwrócić z problemem. Wfiści nie lepsi są niż reszta. Serdecznie pozdrawiam całą załogę ZKPIG 21 środkowym palcem. NIE POLECAM !!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: gimnazjum 28 gdańsk

Bo dyscyplina musi być! Ale pewnie był płakała rzewnie, gdybyś uczęszczała do szkoły w UK...w mundurku.
Zresztą zdecyduj się o czym piszesz, 21 i 28 to dwa różne numery gimbusiaro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

>Zresztą zdecyduj się o czym piszesz, 21 i 28 to dwa różne numery gimbusiaro.

fk, czytaj ze zrozumieniem: Gimnazjum nr 28 w Zespole Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 21...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dyscyplina przeszkadza i uczyć się trzeba? Ooo, jak mi cię nie żal. Szkoła to nie dyskoteka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A może trzeba się dziecko uczyć???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1