Re: ginekolog Ewa Mężyk - opinie
Ja jestem bardzo zadowolona z Pani doktor, prowadziła całą moją ciążę, miałam cukrzycę ciążową. Zawsze doradzała jakie badania mam zrobić, gdzie najlepiej się udać na co uważać. Gdy dowiedziałam się o tym, że jestem w ciąży w 7 tygodniu trafiłam na Skórę, później Głodka mimo tego, że pracowałam bardzo ciężko w sklepie codziennie przerzucając setki kg towarów przez kasę lub wykładając towar na półki, żaden szanowny Pan nie chciał wypisać mi zwolnienia(pierwsza ciąża zagrożona poród z komplikacjami), inaczej było z doktor Ewą. Poza tym dzięki niej moją córcię w 20tym tyg. badał jeden z najlepszych ginekologów w Polsce robił mi połowiczne i na 100% utwierdził w przekonaniu, że czekamy na dziewczynkę co doktor Mężyk wiedziała już w 16tc. Jest roztrzepana, ale dokładna, chciała abym rodziła pod jej opieką lecz, gdy tylko dowiedziała się o cukrzycy doradziła mi poród na klinicznej, ponieważ mieli tam sprzęt odpowiedni w razie powikłań okołoporodowych.. Spiralę po laktacji zakładała mi w LuxMedzie, ponieważ w Medicoverze jest możliwośc zakładania jedynie spirali hormonalnej. Ja Ewę Mężyk polecam z całego serca.
1
0