ginekolog-antykoncepcja,badania

Hej ;) wiem że były tu podobne wątki ale poszukuje ginekologa najlepiej w Gdyni może być też prywatnie ale chciałabym aby podszedł poważnie do pacjentki. Mam parę problemów zdrowotnych w związku z tym fajnie gdyby kierował na badania potrafił doradzić w kwestii antykoncepcji. Patrzę na znany lekarz jest kilku ale może coś tu jeszcze podpowiecie.
Dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę do doktora Ireneusza Obierzyńskiego. Pan doktor wykonał mi szereg badań po czym przedstawił mi kilka rodzajów antykoncepcji hormonalnej z jakiej mogę skorzystać. Wybór u mnie padł na wkładkę domaciczną levosert - od początku w sumie myślałam nad taką metodą jednak ni byłam pewna czy jest ona dla mnie. Po 7 miesiącach od założenia ze spokojem stwierdzam, ze to idealna forma antykoncepcji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie doktor przyjmuje i jaki koszt wizyty? I czy rodzilas już? Ja nie jestem za tabletkami ale podobno wkładka dla nierodek nie jest dobra.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan doktor ma gabinet na Perłowej 22/5 , koszt wizyty w zależności od tego co będziesz chciała podczas niej zrobić - najlepiej zadzwonić i sie dopytać. Również jestem nieródką -też myślałam, że levosertu nie będę mogła założyć ze względu na to a tu jednak :)

Re: ginekolog-antykoncepcja,badania

Ja polecam Ci pania doktor M.Tomczyk-Małyjasiak. Jestem jej pacjentka od kilku lat, pani doktor prowadzila mi ciaze, ale tez leczyla z kilku dolegliwosci i dobierala antykoncepcje. Zawsze bylam i poki co jestem zadowolona. Jest bardzo konkretna, rzeczowo wszystko wyjasnia,odpowiada na kazde pytanie i wczuwa sie. Ja od siebie moge dodac tez, ze atmosfera podczas wizyty jest super,zero skrepowania itd.

Inne tematy z forum

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......