ginekolog dr Grzegorz Marciniak

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
czy ktos wie gdzie przyjmuje dr Marciniak?
natknelam sie wiele razy na niego w szpitalu w Wejherowie i dla mnie to złoty człowiek oby kazdy byl takim lekarzem:)mialam na tyle szczescia ze był przy moim porodzie:)

mam nadzieje ze 2 moja ciaze juz "On" poprowadzi:) ale za nim bede w ciazy:)chcalabym znalesc namiary prywatnego gab.:)

wszystkim dziewczyna ktore planuja porod w W-wie zycze zeby na "Niego"trafiły:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ginekolog dr Grzegorz Marciniak

przyjmuje wlasnie w szpitalu w wejherowie.moja kolezanka obecnie do niego chodzi na wizyty.jesli chcesz to moge poprosic ją o nr tel do gabinetu,godziny itd.a opinie faktycznie ma fantastyczną:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

aha,kolezanka chodzi do niego na NFZ a nie prywatnie i jest bardzo zadowolona(oczywiscie jest w ciaży)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bede bardzo wdzieczna za namiary:)

czy to taki młody lekarz ok 30

tak mlody i poodbno bardzo fajny:)zresztą tam jest jeszcze jeden taki mlody i tez extra:) za chwile postaram sie o namiary do Marciniaka i napiszę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ten dugi jest tez super:) zartowal ze mna podczas porodu:P chociaz mi wtedy nie bylo do smiechu:) a Marciniak jak kiedys trafilam do szpitala oczywiscie w ciazy bardzo sie mna przejal...odebral pozniej moj tel o 2 w nocy a rano zadzwonil zapytac jak sie czuje a to dzis jest niespotykane:)

ten drugi przyjmowal mnie na izbie tydzien temu i naprawde lekarz rewelacja:) na dowidzenia rzucil haslem"do zobaczenia przy porodzie",wiec trzymam go za słowo hehe:)

Marciniak jak kiedys do niego trafilam to tez powiedzial ze jak nie pozdrowie mojego lekarza(a to jego kolega) to pozaluje przy porodzie hihi wiec od razu jak go zobaczylam to sie przypomnialam hihi

a do tego 2 trafilam na ktg i pozniej za kilka godz jak mi wody odeszly i ciagle zartowal:)
chyba oboje sa swietni:)

namiary do dr Marciniaka:

nr tel bezposrednio do rejestracji doktora: 058 572 73 59.odbierze sekretarka ktora umawia cie na wizyte. gabinet otwarty w poniedzialki,czwartki i piątki w godz od 13 do 19. gabinet znajduje sie w pokoju nr 1029.

bardzo bardzo dziekuje:)

ja tez na niego trafiłam przy ktg ale nie zrobił na mnie wrażenia, jakiś małomówny, ale zbadał co miał zbadać.

Justi powodzenia przy porodzie widze ze juz naprawde blisko do spotkania z dzidziusiem:)powodznia!!!!

ten 2 na poczatku byl malomowny ale jak juz trafilam z wodami to sie rozgadał:P

Fajnie iz tacy lekarze są lepiej wiedzieć dzięki dziewczyny moze kiedyś mi się przyda

u mnie byl akurat orzy porodzie, a raczej sie przyglądał co robi położna, bo njawet paluszkiem nie kiwnął :) Ale taka rola lekarza. Calkiem w porządku, choc lepsze wrazenie wywarł na mnie tak jak na justi mlody dr Maciejewski .

a czy to sa namiary na prywatny gabinet?? bo ja mam trochę inne. Dr Marciniak przyjmuje w Gdyni ul. Nowogrodzka 17/4 w środy, piątki od godz. 16 i soboty od 10 tel 058 621 10 68 - to z wizytówki,ale nie wiem czy nie jest stara bo jeśli przyjmuje w wejherowie również w piątki od 13 do 19 to przecież nie mógłby w Gdyni od 16 ...hmm..

to sa namiary na gabinet w szpitalu w Wejherowie.

aktualne namiary i godziny przyjęc.

hehe super ze tam chodzilam ale do dr Piskulaka ktory przyjmuje w pon.wt i sr:)

mialo byc czwartek a nie sr:)czyli bylam tak blisko:)dziwne ze nie ma tam zadnej informacji ze tam przyjmuje:P

Ja bylam u Marciniaka na Nowogrodzkiej. Bylo bardzo milo. Rzadko mozna w dzisiejszych czasach spotkac tak poswiecajacego sie lekarza. Pomogl mi juz wiele razy. Jest mily, solidny, delikatny i bezinteresowny. Widac ze po pierwsze chce pomoc pacjentce. POLECAM tego nieziemskiego lekarza :)

Czy ktos moze odpisac, tak dla potwierdzenia, czy na Nowogrodzkiej przyjmuje dr Marciniak?

Tak, przyjmuje.

To jest nr do dr Marciniaka 502319975. Jeżeli nie odbiera tzn., że nie może, ale wtedy przeważnie oddzwania. Adres gabinetu ul. Nowogrodzka 17/4. Pzdr

Tak, Nowogrodzka 17/4

a w jakiej cenie jest wizyta u lekarza Marciniaka?

położna twierdzi, że nie przyjmuje-ma gdzieś w Gdyni gabinet...poprosze o tel.komórkowy do niego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja suczka Sara też ma 4 lata.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy do dr Marciniaka mozna sie zglosic z innymi problemami kobiecymi czy tylko jesli chodzi o ciaze?

Bardzo polecamy tego lekarza

Dzięki Panu Doktorowi nasz synek Marceli urodził się zdrowy, siłami natury po 11 godzinach porodu. Mimo niesprzyjających okoliczności Pan Doktor pomógł nam uniknąć cesarskiego cięcia.

Aktualnie Pan Doktor pracuje w Szpitalu w Wejherowie.

NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE

Moje drogie Panie nazywam sie Angelika jestem z Wejherowa pracuje w szpitalu w wejherowie oddizal neurologi i w samym szpitalu odnosnie doktorka kraza same DOBRE slowa ja osobiscie chodze do tego lekarza od samego poczatku i zanic w swiecie bym go nie zmienia jest cudowny widac ze lubi to co robi i jest przejety sytulacja kazdej pacjentki kazdej z nas jest bardzo wrazliwy i uczuciwy robi cos czego na dobra sprawe nie musialby lub robil prywatnie mam namysli wszelkie badania my z mezem od jakiegos czasu staramy sie o dziecko i nic a ten doktor wreszcie wziol sprawy w swoje rece i podniosl nas na duchu on naprawde sluchajcie spadl z nieba 573327 to moj nr gg jak cos piszcie odpowiem na wasze pytania dotyczace jego osoby pozdrawiam

Re: NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE

To Anioł nie człowiek rozmawiając z nim spostrzegając jego wzrok i zachowanie czuję się spokojna i ukaja to mój ból ... To anioł nieustającej pomocy !!!!!!!! Ten lekarz jest cudowny ... przyklada sie do wszytskiego co robi a co najwazniejsze nie robi tego z przymusu tylko z dobrej checi :) lzy mi leca jak to pisze bo mam 21 lat i z posrod wielu naprawde wielu lekarzy tylko On okazal sie byc czlowiekiem i rozumiec drugiego czlowieka reaguje na czyjes prozby nie sa mu to obojetne jest naprawde cudowy dziekuje Bogu ze zeslal nam go na ziemie i ze los sprawil ze go poznalam :) nieznam zadnego innego takiego czlowieka :) a szkoda bo gdyby wszytscy ludzie lub sami lekarze byliby tacy jak doktorek to swiat bylby piekniejszy :) _ pozdraiwam Angela w-wo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nowogrodzka

Czy dr Marciniak ma na ul. Nowogrodzkiej usg oraz czy dysponujecie aktualnym kontaktem do niego w celu umówienia wizyty?!
Z góry dzięki za pomoc.

Re: nowogrodzka

502319975-to nr do dr.wiem ze jest aktualny, bo dziś dzwoniłam;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nowogrodzka

dziękuje, a wiesz może czy posiada usg 4D?

Zgadzam się z Tobą "Angela".
Dr. Marciniak to złoty człowiek (w dosłownym tego słowa znaczeniu), umie tak podtrzymać czlowieka na duchu, że w dzisiejszych czasach taki Lekarz to "CUD". Jestem też pacjentkom dr. i dla mnie też wiele dobrego zrobił-bezinteresownie. Byłam w ciąży i mogłam liczyć na Niego w każdej sytuacji, a nie miałam lekkiej ciąży. I wiem, że nadal mogę.
Bardzo dziękuję panu doktorowi za tak fachową opiekę- DZIĘKUJĘ!!!
Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pytanie

chce się udać pierwszy raz do ginekologa i zastanawiam sie ile kasują w Wejherowskim szpitalu(prywatnie)? i czy jest jakaś różnica w cenie, czy ide będać w ciąży cz po inną poradę

Re: pytanie

szkoda że tak trudno dostać się do niego na wizytę:/ nawet prywatnie długo się czeka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

W moim przypadku, nie będąc w ciąży i gdy już byłam to cena wizyty u doktora była taka sama.
A propo ceny, może dla stałych pacjentek jakaś zniżka ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dziewczyny gdzie obecnie przyjmuję dr Marciniak? Możecie mi podać jakieś namiary na jego gabinet prywatny?

Nikt nic nie wie?

w Gdyni na ul. Warszawskiej.

W gdyni na wielkopolskiej

ul. Nowogrodzka 17/4
Z nowości obecnie pracuje w Szpitalu w Redłowie.

Dziewczyny a ile teraz kosztuje wizyta?

Doktor Marciniak przyjmuje rowniez w gdyni chyloni w przychodni na ul. wejherowskiej na NFZ

ja ide w środę do niego pierwszy raz na nowogrodzką i wizyta kosztuje 120

Najgorszy lekarz na świecie. W tej chwili ma nawet sprawę w sądzie lekarskim o liczne zaniedbania podczas prowadzenia porodu. Niedouczony , pacjentki traktuje jak zło konieczne. Prowadził mój poród i to był największy koszmar jaki przeżyłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

konkurencja?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba nie opis dra Marciniaka, pacjentki zło konieczne?? Jako jedyny jest szczery i dba o każdą pacjentkę, nie tylko te ze swojego prywatnego gabinetu.

Poza tym miał sprawę, ale w sądzie lekarskim i zarzuty zostały odrzucone.
Najpierw lepiej sie dowiedziec, a nie krzywidzić pomówieniami człowieka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest dokładnie opis dr(?) Marciniaka. być może dba o pacjentki, ale zapomina o ich dzieciach. Co do sprawy w Sądzie Lekarskim, zarzuty nie tylko nie zostały odrzucone, ale Sąd uznał go za winnego i ukarał. To on skrzywdził a nie został skrzywdzony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0