ginekolog

Temat dostępny też na forum: Oliwa
Mam dyskretne pytanie do Pań.

Chcę pójść na kolejną wizytę do ginekologa, staram się chodzić co roku. Jestem dziewicą. Dwóch poprzednich lekarzy potraktowało mnie w niegrzeczny sposób. Wprost zapytali po co przychodzę się kontrolować.
Pytanie kieruję więc do Pań korzystających z lekarzy.

Może któraś z was jest w podobnej sytuacji jak ja i może polecić lekarza do którego mogę bez problemu pójść?
może być prywatnie i w sumie całe trójmiasto wchodzi w grę jeśli chodzi o dojazd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ginekolog

jesli wolisz kobiety to katarzyna ciach albo sylwia łapińska-szumczyk. Jeśli faceci też wchodza w grę, to polecam sambora sawickiego.

Re: ginekolog

Niestety tez mialam takie sytuacje gdy bylam dziewica. Bylam po 20. i lekarze byly bardzo zdziwieniu wrecz oburzeni ze jestem dziewica. mega irytujace i to spojrzenie. ogolnie chodzilam do ginekoloag kobiet ale do facetow tez, bo nie mialam z tym jakiegos problemu wiekszego. Ciezko polecic dobrego lekarza, malo takich. poprostu trzeba to olac co gadaja, przyszlas do lekarza w konkretnej sprawie anie wysluchiwiac ich komentarzy...

Inne tematy z forum

Feromony (4 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...