ognisko!!!!

w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnych...;) zapraszam wszystkich chętnych na ognisko...zapoznawcze:) które jest zaplanowane na 15.09.2012 w miejscu...do ustalenia;), mile widziane propozycje:) a zaproszony jest oczywiście każdy!!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ognisko!!!!

Znaczy nick :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No się teraz zalogowałam.. Tylko proszę do mnie nie zwracać się per KINGO3 :)) Wklepałam ten login 100 000 lat temu i zapomniałam :))))))))))

Vilette... my ponoć zawsze w duecie. Zatem jak?

Aż mnie kusi, żeby kogoś zaczepić...

Kto się podśmiewuje?
Gdybyś była zalogowana byłoby ciut...ciut... prościej :)

Albo płonie ognisko w lesie ;)

Casu kruca bomba mało..a tu jakoś tak straśnie mętnie.. Ten by chciał..tamten się podśmiewuje.. Ech..
Chyba napiję się jednak tego piwa z Ajem w Contraście i zaśpiewamy sobie 'Czerwony pas' ;)

Na Polance nie trzeba na dziko. Musiałabym podejść do Urzędu Miasta i zgłosić fakt rozpalania ogniska. Oraz zobowiązać się do uprzątnięcia terenu..'po'.l Ale chciałabym wiedzieć czy ma to sens :)

"możemy umówić się"... planujesz przybyć? hm?

spokojnie możemy umówić się w zakopanem,i tak z tego nic nie wyjdzie
bo tylko blebleble

Wkurzona ... widzę, że jak się "uniesiesz" to skrzydła rozwijasz :)
Muszę napisać, że z tej strony Cię nie znałam.

Czytajcie, bo powtarzała nie będę... pragnę OGNISKA jak kania dżdżu!
Czy mam rozumieć, że Gdynia to zło konieczne. Nie, że nie lubię miasta, ale... Pytam tylko :)
Zaznaczam, że jestem ugodowa. W granicach rozsądku.

To prawda, może umówmy się gdzieś np. w "Wielkim Błękicie"? znaczy piękny widok na morze, można pospacerować a w przypadku deszczu posiedzieć na tarasie pod parasolem... karmią marnie, ale wszak stamtąd ruszymy na spacer brzegiem morza, albo po kawie/piwku i do domu???

Wiem, to nie to samo co ognisko, ale zawsze jakiś początek na spotkanie w realu :)

Strasznie dużo biurokracji na jedno małe ognisko...

A w Borodzieju w Sopocie?
Nigdy nie byłam, ale wiem, że tam można, bo znajomi robili ;)

Heh jak znam życie to skończycie z Ullem w kontraście...tak się kończy umawianie spotkań na forum;) Przerabiałam to wielokrotnie;)

to co robimy?
czy wszystkim pasuje bardziej Gdynia i polanka?
rozmawiałem z zdiz park reagana jest wstepnie zarezerwowany (miejsce na ognisko) musialbym zlozyc pismo, powiadomic policje,straz pozarna,straz miejska itp ale moge to ogarnąć...tylko czy to dobre miejsce?i samemu drewno trzeba sobie zapewnić:(
...bo slyszalem opinie ,żeby sprować na polance redłowskiej tak na dziko;)...a jak nam nie wyjdzie na polance to pieszo można zejść do kontrastu np. ;)))

A nieco konkretniej można Prezesie :)

Aj... również dziękuję. Czuję się pogłaskana :)

Grilla możemy zrobić zawsze i to solidnego - z pieczonym mięsem, ziemniakami i innymi specjałami. Miejscówka też by się znalazła, niekoniecznie na Polance Redłowskiej, gdzie możemy mieć nieproszonych gości w osobach Strażników Wiejskich, co mogą "mieć podejrzewanie", że tu się przepisy łamie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

15.09 nie mogę :( także do zobaczenia na następnym

Ło kurcze;/ Fatalnie. To jak nie ognisko to może grill?? Za grila nie mogą zrobić nic. I wtedy wchodzi w rachubę polanka redłowska

Inne tematy z forum

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (293 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

Czy kobiety lubią minetke, czemu nie zapraszają facetów do domu? (66 odpowiedzi)

Uwielbiam robić minetke, niektore kobiety ponoć też hihi ale albo się ukrywają, albo wstydzą lub...

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...