ognisko!!!!

w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnych...;) zapraszam wszystkich chętnych na ognisko...zapoznawcze:) które jest zaplanowane na 15.09.2012 w miejscu...do ustalenia;), mile widziane propozycje:) a zaproszony jest oczywiście każdy!!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ognisko!!!!

Vilette... podejmę się Twojej obrony. Pójdziemy na ugodę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świadkowie, rozprawa... Teraz to na pewno nie przyjdę ;)

Chciałabym... ale się boję, że będziesz chciał "zrobić" ze mnie mężczyznę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TB - chyba tak....ja mam swojego ....i chyba tego samego co Ty:) ale na razie to tajemnica ;)

vilette - świadkowie będą na ognisku i tamże odbędzie się wstępna rozprawa gdzie będziesz mogła złożyć wyjaśnienia....i wnioski:)

sissel....będziesz? no bądź mężczyzną! ;)))

Świadek zawsze ma prawo stwierdzić- nie pamiętam :)

Vilette - Oj tam, oj tam:P

Z reguły pamiętam, co mówię ( lub piszę ), proszę przedstawić świadków ;)

Aj, rozumiem, że wiesz o jakiego Neptuna mi chodziło?;)

vilette - obiecałaś tylko nie pamietasz;) mam na to świadków:)))...tu na forum gdzieś to było...ale się wymazało chyba albo wyblakło...;)))

Wkurzona - toć ja właśnie napisałem wyżej do "hannibal" ,że my się wcale nie znamy z reala i ,że to tylko tak tu wygląda:))
ustalone jest tyle,że w sobotę i albo polanka albo kolibki - bo jeśli na kolibkach można wynająć miejsce, mają wiatę w razie niespodzianki;)...no to nie będziemy się po polankach ze strażą miejską ganiać
...a odpowiedzi na pozostałe pytania np. o neptuna w gdyni (tego nawet google nie wiedzą-ilu już sprawdzało,przyznać się;) ) możesz uzyskać jedynie na tymże ognisku więc zapraszamy:)

Kaja, Aj : hmm, nie pamiętam, żebym coś obiecywała, ale zastanowić się mogę, to mogę obiecać ;)

1)To ilu Was na tym spotkaniu organizacyjnym było? jakoś widać daty mi się pozajączkowały ;)
2) Gdzie jest Neptun w Gdyni, bo znam tylko tego z Długiej w Gdańsku :D
3)co ustaliliście tak konkretnie?

Ps. ...ale z "bo nie będę taka nowa" to już nie załapałęm do czego to miało się odnosić?
- no kurcze, ja tu nikogo nie znam w realu, nawet na forum nie bardzo wiem kto jest kto? bo mi się większość myli (przepraszam), no to tyle :D

no właśnie...obiecałaś:)

Jakie WAM ? :) Obiecałaś, że będziesz.. :) obiecałaś...

Życie, życie jest nowelą, że tak zacytuję klasyka ;)

Co do ogniska-mam nadzieję, że pogoda będzie Wam sprzyjać :)

Vilette : Wcale nie pesymistycznie :) To życie :) Carpe diem jak stare przysłowie pszczół mówi ;)

to może postaram się pisać powoli i wyraźnie...bo czasem tak bazgrzę ;)
1. ognisko ma być 15.09 - sobota
2(primo;)). spotkanie organizacyjne - wczoraj (też sobota- cóż za zbieg okoliczności :))) ...dokładnie w Gdyni pod neptunem było...;)
3.majówkę również możemy zrobić w sobotę ( 15.09 jakby co;))

Wkurzona - ...ale z "bo nie będę taka nowa" to już nie załapałęm do czego to miało się odnosić?

Czemu tak pesymistycznie, ja tam zamierzam maja doczekać ;)

Nie wkurzaj się moja droga Wkurzona ;))))) Integrację planujemy na 15.09 :))) A gdzie? Podamy jak opanujemy sytuację :) Do maja może nas już nie być więc...proponuję rozważyć opcję przyszłej soboty :)

!5.IX ma być ognisko,
w sobotę (też 15!) ma być spotkanie organizacyjne,
na dodatek w Gdyni, ale pod Neptunem...

chyba nie ogarniam, ale ja się nie znam ;)

Ps. miłej zabawy Wam życzę, a jak ognisko będzie na majówce, to może dołączę? bo nie będę tutaj taka nowa ;)

hannibal - tak jak napisała TB - otwarte...nawet bardzo...pomimo mylnego wrażenia jakie niektórzy odnoszą czytając inne wątki, iż znamy się tu jak łyse konie;) wcale tak nie jest...w większości wymieniliśmy "parę" postów ale znamy się ...tak jak z Tobą;))))...więc zapraszamy! i wszystkich pozostałych, każdego kto może i ma ochotę....wiek,płeć itp nie mają znaczenia :)))

Inne tematy z forum

Co robić? (5 odpowiedzi)

Witam, właśnie się dowiedziałam, że partner miał konto na portalu randkowym. Założył jakiś czas...

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...