ognisko!!!!

w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnych...;) zapraszam wszystkich chętnych na ognisko...zapoznawcze:) które jest zaplanowane na 15.09.2012 w miejscu...do ustalenia;), mile widziane propozycje:) a zaproszony jest oczywiście każdy!!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ognisko!!!!

sadyl raz jeszcze weryfenks za pomoc ,sam bym tego nijak nie ogarnął, tym bardziej ,że od paru dni jestem chwilowo "szczęśliwym niezmotoryzowanym";) nie mówiąc już o braku czasu.

niestety co do okolicznych lokali,pubów itp. wiem niewiele...może ktoś się jeszcze zgłosi kto zna okolicę, wiem,że przy molo( bardzo niedaleko) jest knajpka ...może nawet kilka. ale nawet jeśli nie, to na miejscu coś wymyślimy...tyle tęgich głów;)))....MY nie damy rady???? ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sissel - permanentna nadinterpretacja!;)) nie zgadzam się ;)))

No to NA KOLANA moi drodzy i zaklinać suszę :)))))
http://www.youtube.com/watch?v=APsR-t7GIWc

ale te chłopaki to "nie ma lipy" i raczej "stejki" jedzą a nie kiełbasę ;P

... no w sumie to chłopaki mogą się przydać do tachania drewna na opał :) ale jednak wolałbym żebyś zaprosił raczej swoje koleżanki z Oksywia, co? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

może zaprosimy paru moich znajomych z oksywia co?

http://www.youtube.com/watch?v=kdAzyQI1SR0&feature=share

Vide: http://www.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2012091300&row=115&col=84&lang=pl&cname=Gda%F1sk
Według meteorogramu, w sobotę nie powinno padać.
Jeśli będzie niewielka mżawka - to miejsce ogniskowe potraktujemy jako punkt zborny, gdzie zastanowimy się co dalej.
Ale warto byłoby mieć plan "B" na wypadek poważniejszego deszczu - coby nie targać niepotrzebnie np. drewna.
Nie znam tamtych rejonów - może ktoś bardziej zorientowany podpowie, gdzie w tamtej okolicy jest jakiś np. przyjemny lokal?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem na wizji lokalnej.
To, co na zdjęciach widać jako kwadraty jakieś 15 x 15 m - to rzeczywiście własnośc SNG (przypuszczam, że to studnie głębinowe).
Teren jest oznaczony jako strefa ochronna ujęcia wody.
Do rzeczy: dojście ze skrzyżowania Czarny Dwór x Obr. Wybrzeża zajmuje spokojnym krokiem max 5 min. Przy skrzyżowaniu jest Stonka i Brutto - to zapominalscy moga zrobić brakujące zakupy do 21:00.
No i jest gdzie zaparkować bez problemu.
Samo miejsce jest całkiem przyjemne - miejsce ogniskowe + 3 ławeczki wokół + ławeczki wzdłuż ścieżki
W okolicy jest sporo gęstych zarośli, co jest dosyć istotne szczególnie dla amatorów zupy chmielowej.
Wchodzi się od strony skrzyżowania (oznaczone jest to jako wejście "C"). Idzie deptakiem prosto i skręca w drugą alejkę w prawo. Naprawdę bliziutko.

rozpalimy takie wielkie ognisko że deszcz zanim na nas spadnie to odparuje ;PPPPPPPPPPP

Pogoda ciut mnie martwi...
Może jednak ktoś zna miejsce z wiatą, daszkiem za które nie zażądają astronomicznej kwoty.

Powyżej stacji jest zielona strzałka która pokazuje miejsce na ognisko.

Już się ogarnąłem. Wszystko się zgadza.

cos zle wklepałeś wszystko sie zgadza to przymorze

Nie wiem jak wam ale mi w podanej powyżej lokalizacji wyświetla się stacja uzdatniania wody Czarny Dwór.

Sissel ta wirująca beza to Ty?

:)))

a co jak zacznie lub będzie po prostu padać ? Jest alternatywa ?

cały sens tego forum jest w tym,że nikt nikogo nie zna
za wyjątkiem osób interesujących znalezionych na no wiesz gdzie sisia

Głęboko filozoficzna myśl.

Ściąganie maski zaczynam od Ciebie i robi się coraz ciekawiej.

obawiam sie że po zdjęciu masek czar pryśnie
forum nie będzie już to samo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszy mnie ten fakt.

W imieniu wszystkich aktywnie biorących udział w planowaniu sobotniej imprezki zaprosiłam Admina 137.
Sugerowałam przybycie bez kamuflażu, więc proszę Was o przybycie w wersji oficjalnej. Tego wieczoru postać incognito zostawiamy w domku :)

Tylko ja będę musiała milczeć... :(

Inne tematy z forum

Czy kobiety lubią minetke, czemu nie zapraszają facetów do domu? (66 odpowiedzi)

Uwielbiam robić minetke, niektore kobiety ponoć też hihi ale albo się ukrywają, albo wstydzą lub...

Testerk wierności (5 odpowiedzi)

Hej , podejrzewasz ze Twój Partner Ciebie zdradza? Z chęcią to sprawdzę za mała opłata...;)

Jak sobie radzicie z przedwczesnym wytryskiem? (7 odpowiedzi)

Jak wam się udaje ogarnąć problem z przedwczesnym wytryskiem? Mam godzinę a kończę w 10-20 min ;/...