godny polecenia
Jeżeli potrzebujecie fryzury na wieczór, wielkie wyjscie lub wesele jestem pewna, że p. Kasia fryzjerka zrobi Wam fryzurę która nię będzie banalnym kokiem a fantazyjnym upięciem o krórego towarzyszki zabawy tylko pozazdroszczą, w moim przypadku bylo tak kilkakrotnie;). Wspomniana p. Ewa jest mistrzynią w dobieraniu fryzury, a nowa fryzjerka Christiana to moja ulubienica w nakladaniu farby, a wlosy nawet dlugie i grube nie stanowia dla Niej problemu. Sa idealnie pofarbowane, porządnie umyte i rozczesane bez tony wlosów na szczotce ;). Jeśli chodzi o paznokcie, to widać ,że p. Bożenka świetnie sie na nich zna i zawsze udzieli dobrej rady, jak o nie dbać oraz jak dobrać opowiedni rodzaj paznokci do naszej pracy oraz specjalnych okazj.Przy jej doswiadczeniu,wiem że wyjde zadowolona i juz z pewnościa nie dala bym swoich paznokci w rece dziewczyny po 1 tyg kursie nakladania akrylu ;)
Jesli chodzi o atmosfere to jest milo i luźno, a osoby pracujące w Twoim Salonie, to zgrany i lubiący sie nawzajem zespól,który potrafi zgrać się na tyle,że w ciągu 2h wyjdziecie z nowymi pięknymi żelowymi lub akrylowymi paznokciami, z nowym kolorem i fryzurą na glowie ;)
Pozdrawiam i życze sukcesów
Jesli chodzi o atmosfere to jest milo i luźno, a osoby pracujące w Twoim Salonie, to zgrany i lubiący sie nawzajem zespól,który potrafi zgrać się na tyle,że w ciągu 2h wyjdziecie z nowymi pięknymi żelowymi lub akrylowymi paznokciami, z nowym kolorem i fryzurą na glowie ;)
Pozdrawiam i życze sukcesów