got szuka znowu...

Dziś widziałem, że pojawiło się ogłoszenie z firmy got w gd, dlatego chciałem przestrzec wszystkich chętnych przed dwoma szefowymi, których głównymi cechami są: obłuda, zawiść, chęć doprowadzenia pracownika do szału oraz poniżenie go, to codzienność tam.
Znajdą się tam też pracownicy, którzy w celu utrzymania dobrej pozycji u "u góry" zadbają o Twoje samopoczucie...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: got szuka znowu...

a że się tak zapytam - to chodzi o panią prezes i wiceprezes? Trochę mija się to co mówisz, z nagrodą dla najlepszego pracodawcy 2011, którą przyznał tej organizacji Dziennik Bałtycki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nagroda, nagrodą, bo skąd DB ma wiedzieć co dzieje się za murami tej "firmy"...
Wiele można o nich powiedzieć, ale na pewno nie najlepszy pracodawca...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a pracuje tam jeszcze ta sekretarka? taka blondyna?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba pracuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nagrac... udupic
tanio i skutecznie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ta kobitka, która robi kurację uryną? przy okazji Guzik ile wytrzymałeś? miesiąc, dwa, trzy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta od kuracji uryną już tam nie pracuje. Udało jej się zmienić pracę i żeby podtrzymać tradycję obecną robotę dostała tak samo po znajomości, jak tą w got :)
Co do mojej pracy w tej "firmie", to każdy miesiąc, to miesiąc za dużo...

I kolejne ogłoszenie... fajnie, że dziś mamy 2.01.13r., a oni chcą otrzymać cv do 31.12.12r. :D
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/gdanska-organizacja-turystyczna-zatrudni-specjalise-ds-promocji-internetowej-ogl6071119.html
Cały czas nie wiem, kto może chcieć tam pracować...

Ja chciałem tam złożyć podanie. Skąd mam wiedzieć (jak i inni z zewnątrz) jak tam jest?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...