gruntowna przebudowa i remont kuchni
P. Bartka poznałem u przyjaciół, gdzie wykonywał w domu kompleksowe prace remontowe (budowlane, hydrauliczne, elektryczne i kafelkowanie). Znając ocenę Firmy z przekazu znajomych, a także widząc zrealizowane tutaj prace, zaprosiłem P. Bartka do wykonania remontu kuchni i przedpokoju. Remont to mało powiedziane, bo była to głęboko sięgająca przeróbka kuchni i przedpokoju oraz instalacji elektrycznej i częściowo hydrauliki. Nie wiedziałem, że trafiłem na mistrza, człowieka o artystycznym podejściu do swojej profesji - potrafi przedyskutować, podpowiedzieć, wyjaśnić i zaproponować optymalne rozwiązania (z poszanowaniem zdania i gustu gospodarzy). Jeśli chodzi o dokładność wykonania, to trudno szukać lepszego. Panowie z firmy montującej mi następnie meble na wymiar byli bardzo zachwyceni, że wszystko zostało przygotowane zgodnie z ich potrzebami i niezwykle precyzyjnie. Ponadto w kuchni, przedpokoju i sąsiadującym z nim pokoju przerobiona została całkowicie instalacja elektryczna + nowa tablica, licznik i oddzielne bezpieczniki do każdego poważniejszego odbiornika. I jeszcze coś. Zawsze obawiałem się alkoholu i niesłowności. Tutaj nie ma o tym mowy! Polecam Firmę bez wahania i obaw.