grupa trzymająca władzę

.........................................
przejdźmy do wątku.
Hehe śmiechu co nie miara, mnie ciśniecie, wytykacie mi jakąś ślepotę, pusty umysł. Jakąś myśl hiphopową, że szerzę. Trzymam się wciąż jednego stylu i punktu widzenia.
Jednocześnie popieracie halewicza, wznosząc go jako jakiegoś wygranego w jakiejś walce internetowej która w ogóle miejsca nie miała.
Osobę, która wciąż jednostajnie się zachowuje i takież poglądy głosi, Wy również się kurczowo języka jakoby bym go zaniżał się trzymacie.

No co prawda to prawda, niektóre posty w tym temacie mi śmieszku przysporzyły :))))))))))) - tak trzymać ! :)))))))))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: grupa trzymająca władzę

My kochamy Halewicza !!
Halewicz na Prezydenta!
tfu na Admina!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ee..jeżeli się czepiałem za bardzo tego Tede to sumie niepotrzebnie i źle wyszło;) Każdy powinien sobie słuchać tego co lubi i nikt nie ma prawa dyktować komuś gustów. Wiec pozdrawiam i co złego to nie ja;)

p.s. Myśle że ludzi może drażnić że do wielu kwestii nastawiasz się za bardzo na anty, ale to tylko hipoteza;)

see ya;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale ty czlowieku jestes monotonny! jaaaaa ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

http://www.youtube.com/watch?v=Vxi42VBd2BA Esencja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Hipoteza" to dla niektórych magiczne słowo- uważaj! ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

eh słabo liczyłem na więcej :-( - jedynie sunia coś zapiszczała :-)

Sunią to ja mogę być dla mojego męża, na pewno nie dla Ciebie. Opanuj się, młody człowieku.

na prawde magiczne, bo niektporzy dobijają pod 50 i nie znają znaczenia, dla nich to MAGIA

Inne tematy z forum

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Klimatyzacja w biurze (53 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Muza musi grać. (2851 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....