gry planszowe

Temat dostępny też na forum: Społeczność
gry planszowe
Witam.

Szukam / szukamy chętnych do grania w gry planszowe.

preferowany wiek 25+, ale nie trzymam się tego sztywno.

raczej teren pruszcza gdańskiego i okolice do 20 km ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak się składa, że ja też bym sobie pograł. Tyko jestem z Gdańska. Ostatnio zakupiłem Gohst Stories, dlatego, jeśli ktoś czyta to ogłoszenie a bliżej mu do Wrzeszcza niż do Pruszcza to możemy się umówić ;-)

Pozdrawiam

zakupiłem ostatnio agricole i wysokie napięcie zostań menagerem i jak ktoś reflektuje to możemy się dogadać ;)

mnie bliżej do Wrzeszcza, a namiętność do planszówek ogromna. I zapał do poznawania nowych tez jest.

Megi czy grałaś w gohst stories?

jeszcze nie, ale zawsze można to zmienić :)

ja jeszcze wielu planszówek nie znam, ale szybko się uczę:)
+ mieszkam pomiędzy Wrzeszczem a Pruszczem (Gdańsk Główny) więc chętnię się przyłączę/zorganizuję granie u siebie

pokolei@gmail.com

to można by jakies spotkanie wstępne uskutecznić ;)

Re: gry planszowe

Jakby ktoś jeszcze potrzebował towarzystwa do gier to my bardzo chętnie :) (my tzn. Mąż i ja). Średnio mamy 25 lat i mieszkamy na Morenie. Z racji małego berbecia najchętniej spotkalibyśmy się u nas w domu. Na razie z gier na więcej osób mamy Magię i Miecz, Cytadelę, Troję (karcianka) i Prawo Dżungli (to też nie planszówka, ale fajna), ale kolekcja się sukcesywnie powiększa.

Ja zawsze chciałem pograć w Magię i Miecz. Ostatnim razem to jakieś 10 lat temu grywałem ;) Muszczek ja bardzo chętnie dołączę do grania. Mam tylko Gohst Stories i to jest gra dla max. 4 osób. Poczytajcie o niej na rebel.pl
Zostawiam namiary na siebie: raf.ello.ik@gmail.com
Rafał, wiek 23, zamieszkały Gd. Wrzeszcz ;-D
Co się wreszcie zgadamy, bo możemy przez cały rok grać w pisanie postów na trojmieście - kto ma jakie gierki ;-D

Re: gry planszowe

Macie kolejnego chętnego!

Skoro proponujecie wasze mieszkanie na miejsce spotkania, to i do terminu waszego powinniśmy się dostosować:).

Mój mail: jacekkpk@gmail.com - jakby co, na mail mogę też podesłać telefon.

Wiek mam bardzo blisko waszej średniej.:)

Jechałbym z Gdyni, okolice centrum, więc w razie potrzeby mogę kogoś po drodze zgarnąć - chętny niech da znać:).

Nie mam żadnych gier, póki co :).

Pozdrawiam

Ja też z chęcią zagram

Mam Apples to apples, Osadników z Catanu, stary poczciwy eurobiznez i Dixita własnej roboty. Wiek 26 lat, jak mi się uda namówić narzeczonego to też się przyłączy. Jestem z Oruni Górnej :) Zostawiam maila poison66@poczta.onet.pl

Re: Ja też z chęcią zagram

Ja uwielbiam grać w planszówki niestety na obecnej miejscówce nie posiadam żadnej - a uwielbiałam grać w magię i miecz

z chęcią się przyłączę
gg 4292660 - Ula

wiek w granicach normy ;)

Re: Ja też z chęcią zagram

ja lubie chinczyka ktos chetny ?

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...