hia hia

a ja tez lubić bardzo na rowerku pomykać...ale nie tak jak większośc z was tutaj.........ja sobie ładnie i fajniutko po ścieżkach rowerowych pomykam heheheeh....na co mi jakieś trasy leśne jakieś podjazdy i skocznie ...zabiłabym się chyba;).....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hia hia

trasy rowerowe sa fajne, byc moze kiedys poczujesz chec odmiany... i zajrzysz na drogi lesne
nie koniecznie tak bardzo roznia sie od tych, po ktorych jezdzisz
mysle, ze warto sprobowac

pozdrawiam
jurek

Witaj Marto!

Bardzo cieszę się, że wybrałaś tak extremalną formę sportową, jaką jest exploracja tzw. ścieżek r. przy pomocy mięśniochodu jednośladowego. Forma to zayste nad wyraz gierojska, co, jak na niewiastę, tym zacniejszym się zdaje, iż nie liczysz się ze swoim zdrowiem i życiem, eksploatując swoje siły witalne w tej dżungli asfaltowo-kostkobaumowej, zwanej infrastrukturą r. Twój, pardon, przypadek dowodzi, iż także wśród płci pięknej, z natury obficiej obdarzonej instynktem samozachowawczym, przejawiają się bujnie postawy nihilistyczno-fantastyczne, bliskie duchowi kmicicizmu (patrz: "Hajda na..."), wołodyjowszczyzmu (patrz: Hajduczek) i zagłobianizmu (patrz: "Jam to, nie chwaląc się, sprawił"). Zatem nie pozostaje nic innego, jak powinszować Waćpani (-pannie?) i życzyć dalszej owocnej działalności adrenalinopędnej. Czego sobie i Wam życzę. Amen.

Yary Squary, etc. etc.

heheheheeheh..niezle się usmiałam czytając twoją wypowiedz Yary:d....ale z ciebie poeta....

Jesteś moim idolem stary... Trafiasz w sedno :D

Widzez ze Pan Yary Squary spedza wiekrzosc dnia przed komoputerem wprowadzajac mnustwo ciekawostek w bardzo wesoly sposob, Stary tak trzymaj az mnie brzuszek boli ze smiechu:P

oł jeeeeee..tak trzymaj Yary..od dziś jesteś tez moim idolem;D

Chwileczkę! To się robi niebezpieczne! Już dwie osoby namawiają mnie, żebym je "tak (jak? - nie wnikam!) trzymał", a ja przecież mam żonę i dziecko! Moje preferencje skłaniają mnie raczej ku propozycji nr 2, która jednakowoż ze względu na mój aktualny stan cywilny także nie wchodzi w rachubę. Zatem muszę odrzucić Wasze awanse i życzyć Wam, byście znaleźli te właściwe osoby w swoim życiu, które będą Was trzymać tak, jak tego pragniecie, jakkolwiek to jest (ja nie wnikam!). :-)

Pozdro i Szacun,

Yary Squary

P.S. W kwestii trzymania mogę dodać tylko tyle, że trzy mam rowery: szosówkę, trekinga i górala (hardtail). Ponadto trzymam je w garażu, choć niektórzy twierdzą, że niebezpiecznie, ale teren ogrodzony jest (pocieszam się).