hmm

hmm
Jestem 35 letnim spokojnym, miłym i troskliwym facetem który szuka dla siebie kogoś na stałe.
Mieszkam w Gdańsku, nie palę, piję bardzo rzadko, nie spędzam czasu w klubach ani pod sklepem na piwie ;)
Chcę dać dziewczynie od siebie dużo miłości, troski, ciepła. Lubię się przytulać, chciałbym móc spędzać dużo czasu razem z tą która odwzajemniałaby też moje uczucia.
Jeżeli mój opis cię zaciekawił to napisz do mnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm!!!!Bardzo szczery jestes a przypadkiem nie szukasz dziewczynę ,żeby Ciebie utrzymywała finansowo , skoro zaliczasz sie do tych który lubi procenty .Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

;)

a nawet jesli ow Pan lubi procenty to coz Ci do tego ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sumie nic,ale z ogłoszenia tak wynika.Poprastu wniosek sam sie nasuwa , ze lubi procenty.Ale to już jego sprawa.Moze trochę zmiany w treści ogłoszenia?Pozdrowienia E.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A skąd ta wiedza, że autor ogłoszenia zalicza się do tych którzy lubią procenty? Z treści ogłoszenia nie wynika, że jest ich miłośnikiem - wręcz przeciwnie.

Dość odważne ogłoszenie Panie Hmm :), ale dobrze Ci z oczu patrzy, przynajmniej z tego zdjęcia ;). I ogłoszenie napisane bez rażących błędów językowych i ortograficznych, a to wcale tutaj nie takie częste...;)

Powodzenia w poszukiwaniach!:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie M.o co panu chodzi😄.Pozdrawiam E.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...