i jeszcze zdjęcie prawergo profilu lewej stopy ...

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sklep-internetowy-odziez-ogl4697440.html

ludzie złoci, do wystawiania aukcji na allegro CV i LM... w głowach wam się poprzewracało i tyle
a stawka 6zł o ho ho ho !!
no, ale ten dowóz do i z... rekompensuje wszystko :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: i jeszcze zdjęcie prawergo profilu lewej stopy ...

A co jest dziwnego w fakcie, że potencjalny pracodawca wymaga CV i LM? Niezależnie od oferowanego stanowiska ma do tego prawo. A stawka? Cóż, nie jest duża, wręcz mała, ale uczciwie napisane ile oferuje. Praca jest dodatkowa, więc jeśli ktoś będzie chętny skorzysta. Jeśli Ty nie chcesz nie musisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli ktoś proponuje głodowe stawki-takie za które nie da się przeżyć-to musi otrzymać list motywacyjny.Normalny człowiek by przecież nie skorzystał z takiej"okazji".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podają stawki wynagrodzenia - źle, nie podają...jeszcze gorzej. Nie dogodzisz, zawsze niezadowoleni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Witaj Hal. Mnie to pasuje. Jeżeli Viki po mnie przyjedzie, zawiezie do firmy-domciu, po drodze przystanie, abym przy okazji pozałatwiał parę sprawinek, zrobi kawusię, a na koniec odwiezie Kurczaka do domu i jeszcze zapłaci, to ja mogę wyeksponować trochę odzieży ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie w tym rzecz kolego.Gdzieś po prostu musi być granica tego szaleństwa zwanego dla niepoznaki rekrutacją.Znam firemki z jednym lub dwoma pracownikami za 1100pensji gdzie pracodawca,przepraszam,pan i władca,siedzi cały dzień w chałupie i tylko wieczorem fatyguje się po kasę.Przy normalnym rynku pracy nikt za takie kokosy by nawet go nie o... i sam musiałby zapieprzać.(to się nazywa firma rodzinna).Znajomy pracował kiedyś dla gościa który mawiał że mało płaci,ale płaci.Ten mu w końcu odpowiedział że mało pracuje,ale pracuje.I tak można..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Załóż swoją firmę i ró tak samo- problem z głowy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zacytuję Cummingsa-''są takie guana których ja nie zeżrę'';)Tak się składa że jestem tzw. ryczałtowcem i zatrudniam się sam.Możesz mi wierzyć-ile się nasłuchałem debilizmów od potencjalnych pracodawców,wymówek byle nie dokładać się do mojego ubezpieczenia(znacznie niższego niż w umowie o pracę),szkoda słów.Powtarzam-mamy nienormalny rynek pracy,sprzyjający pracodawcom(wbrew pozorom)a powinien być dla wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...