i kolejna zaginęła.. teraz sie odnalazła..

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Ciekawe ze faceci tak często nie giną.. Ufo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: i kolejna zaginęła.. teraz sie odnalazła..

Rozwiń myśl MarTinezku:)

Cześć wieczóreczko ;-) myśl mówisz... Ok! Myśl a) ufo grasuje i porywa kobiety, na celowniku ma sopot i okoliczne imprezy. Myśl b) czytałem komentarze dot. Jej zaginięcia.. Podobno chciano ją porwać.. Ale tak sie sytuacja rozwinęła ze dopuścili.. I tu nasuwają sie myśli.. Tak dlugo uciekała że dopiero do domu dotarła? Może ukrywała sie pod molo? Ale zimno.. A kurtka została w clubie.. Jednym słowem z archiwum x.. No i myśl c) plotka niesie ze podobno tak dala w palnik i... I pojechała z jakimś amantem do gdyni.. Co jest chyba najrzadziej prawdopodobnie.. Wytrzeźwiala.. I wróciła ;-) ale ale!!!! Jak lada dzień okaże sie ze spóźnia sie okres?.. To w takim wypadku? Wrócimy do opcji z ufo :-D .. Aj te panie.. Szukają przygód a potem są gwiazdami trójmiasto.pl .. No ale cóż wolność, dreszczyk.. I wsponiany już wiatr we włosach.. W stringach.. :-D tyle ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A której to z Pań tak się przytrafiło zabalować? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na str. Głównej trójmiasto jest artykuł ;-)

Sądząc po urodzie i walorach dziewczęcia, to miała upojny czas ^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie jak zobaczyłem foto to samo pomyślałem ;-) jak bym miał takie termofory to tez bym zimą bez kurtki latał ;-) hahahaha ;-) ja sie śmieje.. Ale powiem wam.. Ze jak bym miał córkę.. To mogła by mnie przeklniac.. Ale na takie imprezy bym nie puścił!!!!! Wszysko fajnie.. Ale na kobiety czycha tyle zagrożeń.. A inna sprawa ze i kobietą hamulce puszczają.. I chcą poczuć wolność.. Dlaczego pub.. Ok! Club nigdy w życiu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zapewne byś usłyszał: jestem dorosła, mogę robić co chcę, nic Ci do tego, etc...etc...A potem: "tato...miałeś rację, jaka ja głupia była" i buuuuuu ryk i pad na łóżko :))))

Tak jak mówisz.. Tylko że ja bym to jednym uchem wpuścił a drugim wypuścił! Dwa razy w życiu bylem w typowym clubie.. Raz w sopocie gdy miałem 18 lat.. No cóż.. Myślałem ze monar rządził imprezę dla podopiecznych.. Drugi raz bylem w wieku lat 22 w clubie w centrum gdańska.. Miałem urodzony bylem z bratem.. Pijemy sobie pifko ;-) patrzę.. 4 patoli po 17-18lat kopią chłopa lat ok 30.. Ten leży krwią zalany.. Laski, i piękni amantowie stoją patrzą i autentycznie sie śmieją! To podchodze z bratem by ich odgonic bo mówie zabiją chłopa! Podchodzimy i mówimy że dajcie ludzie spokój.. No nic.. Tak sie skończyło ze brat miał zlamany nos, a ja żebra.. Bo oprócz tego że patole na nas sie rzuciły.. To jeszcze ochrona nam dowalila! Za to ze chcialem facetowi pomóc.. Dlatego cluby out!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapewne byś usłyszał: jestem dorosła, mogę robić co chcę, nic Ci do tego, etc...etc...A potem: "tato...miałeś rację, jaka ja głupia była" i buuuuuu ryk i pad na łóżko :))))

Mój tata by mi powiedział: Dopóki pod mój stół nogi kładziesz...

@Graszka - dobry tekst Twojego Ojca:) Podoba mi się:)

marTinez, masz racje, to sie zdarza praktycznie w 100% nieodpowiedzialnym laskom po 18-ce, teoretycznie pełnoletnim.
Z drugiej strony, jak ktoś jest pełnoletni to chyba ma prawo robić sobie z sobą to, na co ma ochotę. Co to za alarm od razu ? Bo dorosła kobieta nie odezwała sie do rodziców ? No chyba, ze mimo metrykalnego wieku Panie w wieku 19 lat traktujemy jak gimnazjalistki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tamm... Wiem z autopsji ;-) ze takie ,,ciche wody,, co mamusie je bronią przed światem.. Jak sie wyrwa na imprezę... Uuu chlopie.. Zadyszka murowana ;-) .. Niech sobie robią co chcą, byle nie byly ofiarami jakiś zwyrodnialcow! Np. Ta dziewczyna co zaginęła przy plaży latem jak z sopotu wracała.. Moj brat ja znał... I powiem tylko tyle.. Bardzo lubiła imprezy ,,na poziomie,, z panami na poziomie.. Preferowani bez karku i włosów.. I sie doigrala.. Dlatego tak jak mówię.. Cluby to zło.. Puby ok.. Bo jakąś bardziej cywilizowana forma..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszelkiej maści "kluby" to wylęgarnia patologii, narkomanii i alkoholizmu wśród młodych ludzi. Przerażające!

Oraz.. Prostytucji.. Płatnej gotówkowo, przelewem..lub zupelnie darmowej a gratisowo zostaniemy obdarowani grzybami :-P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Wszelkiej maści "kluby" to wylęgarnia patologii, narkomanii i alkoholizmu wśród młodych ludzi

Bywalec Burdla coś o tym wie ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hal....tak piszesz jakbyś nigdy młody nie był;)....jeden idzie pobawić się,inny szukać wrażeń,zawsze tak było i będzie:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeraża mnie to co mówicie. Każdy jest odpowiedzialny za siebie, wiec niech sobie idzie gdzie chce, pod warunkiem, ze nie czyni innemu krzywdy. Może iść do Clubu, Pubu, Burdelu, Kina, Teatru.

Ominęły mnie takie atrakcje, jak chodzenie do clubów.Nie ciągnęło mnie tam.
Każdy był/ jest młody, fajnie jest się bawić, ale trzeba wiedzieć gdzie i z kim.

O i to jest dobre podsumowanie ;-) ja tam wolę nad jeziorkiem klimaty z ogniskiem :-) ale czasami tak myślę... Skoro w tych klubach tak wykorzystują tę dziewczyny.. Porywają w celach seksualnych.. To może i ja w nd. Dam na tacę.. Pójdę do klubu i mnie tam jakąś kibitka wykorzysta ;-) oczywiście będę sie opierał.. Ale tylko chwilę ;-) potem zwale na alkohol :-D

MarTinez, Ty masz fantazje chłopie...
Wystarczy że uśmiechniesz się do niej szczerze, a będą dziewczyny Ci tabletki do drinków wrzucały, by Ciebie mieć:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skydiver...masz rację,każdy jest odpowiedzialny za siebie i sam decyduje jak z życia korzysta:)...dobrze byłoby gdyby robił to mądrze ale...młodość ma to do siebie,że lubi szumieć :)....bywa też że z wiekiem ta chęć do "szumienia" wcale nie przechodzi;)...może to i dobrze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj tam tabletki.. Ja i bez tabletek bym był dostępny hahahaha ;-) a nie tak odrazu.. Najpierw bym musiał taką/takie poznać.. Pogadać... Z 5min :-D a potem do dzieła :-D .. A lepiej nie będę sie uśmiechał.. Bo bilety będą mi do buzi wkładaly ;-) bez jednej jedynki.. Jak kasownik :-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No tak, pewnie pamiętasz jak pisałam o moim dawnym znajomym kasowniku:-)))
Widzisz, sam się przyznałeś że byś wykorzystał:)

O nie nie.. Nie ja bym wykorzystal.. A bym sie dał wykorzystać :-D ale tak jak mówię.. Najpierw bym się opierał.. Bym mówił ze ja taki nie jestem, ze musimy sie poznać.. Ale po +- 5min bym sie poddał.. No ileż można sie opierać hahahaha :-D

No widzisz, takich " niedostępnych" jak Ty, w clubach aż się roi...A Ty na nich psioczysz...Aj MarTinez

Tak? Hahahaha a to cały misterny plan... Jak taka konkurencja w tych klubach.. To lepiej na spacer ppójdę wieczórki nakarmić :-D

Dziękuję MarTinez, dobry z Ciebie człowiek, ale nie jestem głodna:)

@MarTinez
A co będzie , jak Ciebie też porwą w celach seksualnych ? :D Poza tym w klubach porywają dziewczyny , o facetach nie słyszałam , więc dasz na tacę , a może nic z tego nie wyjść :)) Ale Ty masz pomysły ;))

Nie wierzę w to, co czytam! Żadnych wyjść na miasto z przyjaciółmi? Współczuję Wam, naprawdę. Zero życia. A później- jak już kiedyś wspominałam w którymś z wątków- rozwody, bo "nie wyszalałam/-em się". Albo flirty na forach...
Powiem Wam coś, z klubami to jest tak, że trzeba wiedzieć, z kim się tam chodzi i po co. Jeśli idziesz bawić się z przyjaciółmi, normalnymi ludźmi, nic Ci się nie stanie. Bawisz się z nimi, na koniec wychodzisz z nimi, wsiadasz do taksówki, która odwozi Cię pod same drzwi. Co się może stać? Oczywiście, są różne, skrajne przypadki, gdzie naprawdę coś się dzieje, ale nie dramatyzujmy! Miasto nie gryzie, kluby też nie. Czytając Was mam wrażenie, że nigdy nigdzie nie byliście, a przytaczając swoje doświadczenia bazujecie na programach typu "detektywi" albo swojej wybujałej fantazji. Ja przez jakieś 10 lat chodziłam bawić się z przyjaciółmi w każdy weekend. Później bawiłam się też z mężem. Jakoś nigdy nic mi się nie stało. Z tą laską z artykułu zapewne było tak jak z tysiącami panien, które przychodzą na podryw: spijają się, wychodzą same "przewietrzyć się", nagle ktoś je zagaduje i same lezą za tymi chłopakami! Mało takich akcji widziałam na mieście? To laski, których rodzice nie nauczyli życia z ludźmi, bo sami są zaszufladkowani. Rodzicami, później zazdrosnymi małżonkami, nudnym życiem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

@niulka
Dokładnie tak.
To trochę jakby zakazać używać samochodów, bo sa niebezpieczne.
Nie umiesz korzystać - zostaw. Przyjdź jak sie nauczysz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...