mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

dzisiaj dostalam rachunek za podgrzewanie wjazdu 140 zl.masakra!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciekawe co powstanie, ale faktycznie może w końcu zrobią coś z łąką no i z drogą asfaltową ;]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też dzwoniłem do UM Rumi w tej sprawie i dowiedziałem się , że tak jak już wszyscy wiedzą ma być ciągnięta linia z prądem ( wkopana w ziemię ) od trsnsformatora w kierunku ronda i tam tak zrozumiałem że między nami a rondem ( bliżej ronda ) ma powstać lokal handlowo usługowy ale dokładnie jakiej sieci to nie wiem. Myślę , że może to i dobrze , może zrobią przy okazji w tym miejscu oświetlenie bo teraz to po zmroku to totalna jest ciemnica .
Pozdrawiam
Artur
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

od stacji transformatorowej mają ciągnąć kable, ale jeszcze trwa postępowanie więc nie ma decyzji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też dostałem powiadomienie.
A w którym miejscu ma powstać market - na łąkach ?
Znaczyt rozkopią nam nowe osiedle ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja słyszałem, że ma powstawać Intermarche w tym miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

odnosnie placenia za podgrzewany wjazd do hali garazowej pani z meritum powiedziała mi ze pierwsze bloki mnie zaplaciły poniewaz cos było nie tak z tymi podgrzewaniami wztwano elektryka etc. Zadajac pytanie wtedy dlaczego budynek nr 6 taniej zapłacił za bwjazd podgrzewany odpowiedziała wymijajaco. Wiec podejrzane to jest. Zastanawiam co robi rada naszego osiedla niema zebrań rozliczaja nas nie sprawiedliwie sprzataczki klatki po sobie zostawiaja brudne i wszystkim jest dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dzwoniac dzis do wydziału architektury i urbanistyki powiedziano mi ze zostalismy poinformowani tylko jako strony tak czy siak niemamy nic dogadani i tak od nas to pociagna te kable tak mnie poinformowane to jest chore
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

market? biedrona albo netto podobno od jakiegos czasu sie bije..ale konca nie widac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

no wiesz ja nie jestem od tego zeby wyłanczac no chyba ze w innych budynkach sasiedzi tak robią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Orientuje się ktoś co będą budować w Naszym sąsiedztwie (działa 1/8 obręb 14)? Może już ktoś wie jak będą ciągnąć linię energetyczną z Naszych działek - w ziemi czy na słupach?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

wyloncz eske od podgrzewania podjazdu jak zacznie padac snieg to wloncz spowrotem

i najlepiej dac mojej wypowiedzi minusy bo napisałem ze nie sprawiedliwie jest liczone dziwni ludzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

wole podjechac i zoabzczyc konkretne liczby skad ta kwota taka duza za podgrzanie wjazdu gdy inni maja małe koszta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

na śmietniku wisi skrzynka do kontaktów i zapytań do Pani zarządcy wszelkie zapytania i problemy wrzucamy do skrzynki i dostajemy odpowiedz ............
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

no to chyba w razie potrzeby cała inwestycja powinna miec to wlaczone czyli jawne oszustwo inni 20 placa 75 a ja ponad 120 to troche jest nie sprawiedliwe

może ktoś wie gdzie to się wyłącza?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No jak liczą? Wskazanie licznika z jednego bloku podzielić na ilość miejsc parkingowych w tym bloku. Na pewno ci co mają wysokie rachunki mieli podgrzewanie włączone dłużej, a inni tylko w razie potrzeby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

My w 6 bloku mielismy 75zl ciekawe jak oni to licza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to bardzo dziwne ze pierwsze bloki maja taniej ja w 4 bloku prawie 130 zł miałem do zapłecania cos tu jest nie tak
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1