mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Hmmm to dziwne bo Ja za grudzień za podgrzanie wjazdu miałem do zapłaty niecałe 20 PLN.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ponad 120 zl. miesiecznie od miejsca w garazu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ile kosztuje taki bajer miesięcznie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

to fakt lecz nikt z Nas nie sadził ze bedzie to az tak kosztowne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupując mieszkanie na coś się decydowaliśmy, wiadomo było, że rzeczy jakie nam oferowali nie będą za darmo m.in. wspomniany podgrzewany wjazd do garażu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

co myslicie o wylaczeniu podgrzewanego wjazdu do garazu,bo kwota miesieczna jest duza,mozna by doplacic do odsniezania lub samemu odsniezac.Moze macie inne propozycje?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

męczący jest ten temat. Dzwońcie na straż i zwracajcie uwagę właścicielom. Żale na forum nic nie dadzą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

na śmietniku wisi skrzynka do kontaktów i zapytań do Pani zarządcy wszelkie zapytania i problemy wrzucamy do skrzynki i dostajemy odpowiedz ............

.....a psy s****ą i właściciele nic nie robią....

...... Art. 77. Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia,podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany. (bez kagańca i smyczy). Za s****ie jest 500zł.

STRAŻ MIEJSKA

Abrahama 17

Rumia

84-230

informacje:

58 671 94 73 (tel/fax)

58 679 35 55 (tel/fax)

58 679 65 73 (tel)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam mieszkańców orientuje sie ktos opłata za podgrzewany wjazd do hali za jaki okres płacimy 124 z kawałkiem bo pisze tylko do grudnia 2012 ale od kiedy juz nie napisano?? Czy ktoś moze wie czy bedzie ta kwota naliczana co miesiac do czynszu??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja już mam na oku 2 psy latające samopas. Mam też specyficzne "jedzenie" dla nich. Zatem poradzimy sobie z tymi psami!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

trzeba zwrócic tylko uwage nic na to sie nie poradzi przciez
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wraca sprawa rudego,kudlatego pieska i jego wlasciciela z 4 budynku,ktory udaje glupiego,lub nie udaje i wypuszcza psa samopas ktory zalatwia sie pod klatkami i na placu zabaw.Pozniej nasze dzieci beda sie w tym bawic.Wstyd!!!szkoda psa ,ze ma takiego pana!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ponownie wraca sprawa psa kudlatego rudego z 4 budynku i jego wlasciciela udajacego glupiego,wupuszcza samopas psa ktory zalatwia sie pod klatkami i na placu zabaw a poznie nasze dzieci beda sie w tym bawic.Wstyd!!!P.S szkoda pieska ze ma takiego własciciela
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musisz napisać pismo do MB lub wysłać maila, dopiero oni informują serwisanta który umawia się już indywidualnie z Tobą na wizytę.

A Ja mam pytanie do użytkowników piecu, jak macie je ustawione, w jakich godzinach jaka temperatura, czy macie sterowniki czy nie i ile zużywacie gazu na dobę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Orientuje się ktoś nt. przeglądu pieców gazowych?Będzie chodził serwisant ktróregoś dnia po wszystkich czy trzeba umawiać sie indywidualnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam, wraz z mężem zastanawiamy się nad zakupem mieszkania na Alei Dębowej. Czy mógłby ktoś powiedzieć jak mieszka się na Państwa osiedlu, czy przeszkadzają zapachy z oczyszczalni, czy należy się obawiać linii energetycznej przechodzącej nad osiedlem oraz jak wysoki jest orientacyjny czynsz dla mieszkania ok 90m. Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żeby jeszcze o psy to wazniejsze jest to jak ludzie traktuja brame wiazdowa. Albo jest rozwalna czujka od bramy albo furtka..widac niektorzy nie umieja z tego korzystac.

A na drugi raz jak widzisz tego s****acego psa to zwroc uwage a nie zalisz sie na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Art. 77. Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia,podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany. (bez kagańca i smyczy). Za s****ie jest 500zł.

STRAŻ MIEJSKA

Abrahama 17

Rumia

84-230

informacje:

58 671 94 73 (tel/fax)

58 679 35 55 (tel/fax)

58 679 65 73 (tel)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak patrze z okna na psa, który biega po naszym osiedlu i s...ra, to tak jak bym podszedl pod smietnik i sikał codziennie, nie zważając na nikogo z uśmiechem na twarzy sikałbym sobie, a jak bym pomysł miał głupi jaki postawił bym pomnik jak ten pies kudłaty... a na wiosne pojawią się szybciej niż kwiaty na łace , słupki psiej kupy na trawie błyszczące , a właściciel sie cieszy bo czasu ma wiecej, nie musi się martwic bo CO? nie chce ... morał z tego taki, im wiecej ludzi - tym wiecej psiej s**** ,.,.]
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli chodzi o sterowniki ja kierowałem się ceną zasada działania jest identyczna kupiłem na ALLEGRO PŁACIŁEM ok 80 zł wybór jest naprawdę duży odkręciłem mostek na piecu zamontowałem czujnik do ściany i śmiga jak lala 30 min roboty z piciem kawy a jaka satysfakcja Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2