Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA [RUMIA JANOWO]
~mieszkanka budynku A
(12 lat temu)
Witam
Widzę że większość osób które tutaj się wypowiadają chyba nie mieszka na tym osiedlu jeszcze, albo tylko się wypowiada i na tym się kończy, a powinni dzwonić i intensywnie zwracać im uwagę. Problem światła jest nie w oszczędności tylko za mało osób dzwoni i zwraca im uwagę. ja o światło dzwoniłam już kilka razy więc albo je tak nastawiają, że świeci się za długo , albo za krótko. Ja osobiście bardzo dużo rzeczy zgłaszam i do MB i do Meritum.
Jeśli jest ktoś na forum kto już mieszka na osiedlu to interesuje mnie jedna rzecz, Zarządca budynku liczy nam za energię wspólną około 7 zł ( nie pamiętam dokładnie ) za miesiąc to pytanie jest jak to jest wyliczane, przecież Mat- Bud nie liczy nas za prąd do czasu podłączenia liczników, nie mamy przecież też licznika na blok, hm dziwi mnie to bardzo. Moim zdaniem nie powinien zarządca budynku nas liczyć, hm Mat-Bud wystawia kwotę żeby wystawić cokolwiek?? Czy w ogóle nie wystawia faktur za energię ??
Następne pytanie do was jest takie czy jesteście zadowoleni z Zarządcy budynku Meritum??
0
1