mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Inwestycja Rumia, ul. Dębogórska/Gdańska

witam, mnie również drażnią imprezy ........w których nie uczestniczę....pozdr. i więcej wyrozumiałości z obu stron
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja wszystko rozumiem impreza impreza ale z kultura i szanowaniem sasiadow a nie zachowywaniem sie ze jak by blok caly nalezal do nich

bez jaj. ja akurat nic nie slyszalem ale tez mam zamiar robic niedlugo imprezke i raz na jakis czas trzeba to przezyc :)

a ja bardzo chcialam podziekowac sasiadce z 6 bloku za wczorajsza impreze naprawde super spac nie mozna bylo do 3.30 na drugi raz takie imprezy to do knajpy zapros znajomych

Ja również życzę wszystkim sąsiadom wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku :)
Karolina z bloku II.

A ja życzę wszystkim zwaśnionym sąsiadom, którzy tu wylewają swoje żale pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

po 1 najwiekszym burakiem jest ktos kto anonimowo na forum wyzywa innych od buraków i brudasow . Jezeli nie przeszkadza Ci ze wierca o 21 i mowisz ze mozna sobie bylo kupic domek to jakim cudem przeszkadzają Ci rowery w garazu?? kup domek jak sama radzilas i bedziesz miala czysto. jak ktos ma ochote byc takim kozakiem i wyzywac innych to prosze to robic na zebraniu.
po 2 jakie swiatlo w garazu?? nie wiem w ktorym bloku to sie dzieje ale u nas swiatlo wyłącza sie automatycznie jak nie wyłapie żadnego ruchu.

ps. przywiez ten gnój i sobie wywal na miejscu, bedzie tylko o tobie swiadczyło.

jezeli chodzi o brudasów to szczera prawda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok zatem zwiozę kupę gnoju na swoje miejsce i zobaczymy jak będzie Cie to obchodzić ... Pamiętaj że możesz przyjść zawsze ale będzie mnie to stolec obchodzić :D

Pozdrawiam rumskich BURAKÓW i BRUDASÓW z osiedla.

Nie rozumiem kogo co obchodzi co trzyma na swoim miejscu parkingowym? Będę chciał to kupie malucha i za nim postawię 10 rowerów jak się zmieszczą i nie wejdą na miejsce sąsiada, jeżeli masz z tym jakiś problem to zazwyczaj miejsce parkingowe przypisane jest do nr mieszkania, przyjdź i się wyżal.

Przeciez to nic takiego ha ha ,zawsze mozesz kupic sobie dom jak ci cos nie pasuje...!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pogieło Was ludzie, to osiedle, nikt nie będzie chodził tu na palcach. Nie podoba się to można zawsze kupić sobie domek i tam z rana biegać po trawie boso.
Wiercenie o 20 i 21 też dozwolone bo cisza jest od 22, trudno uroki mieszkania w bloku, znowu można sobie kupić domek jak nie pasuje. Mnie bardziej rozwala, że ktoś nie umie wyłączyć po sobie światła w garażu. Ja rozumiem, że ładujesz dziecko do auta 50 min, ale zgaś potem światło, powtarza się to co dzień. Poza tym garaż to nie śmietnik i prywatne archiwum, tam już wszystko stoi, rowery, skutery, meble, opony, listwy, KSERO?! i mase innych śmieci, weźcie to ludzie do swoich komórek albo mieszkań..to nie jest jakaś wystawa dorobku życia ^^
Poza tym jak wybijasz szybe w aucie w garażu to posprzątaj bo mi opona poszła i zastanawiam się czy Cie cwaniaczku nie policzyć za ponowną wymiane zimówek ^^

smiechu warte ze ktos wraca w szpilkach i to komus przeszkadza marudzenie i wymyslanie glupot jeszcze troche bedzie trzeba kapcie ubierac przed klatka

zamiast żalić się na forum zwróć uwagę zainteresowanej osobie wszyscy mądrzy w ,,sieci,, a sami nic nie robią....my jesteśmy zadowoleni z sąsiadów...a jak coś nie pasuje to rozmawiamy ze sobą i jest ok.

u nas na osiedlu to norma,nikt na nikogo nie zwraca uwagi,a czy komus przeszkadza wiercenie czy chodzenie na szpilkach o kazdej porze nawet o 3 nad ranem,nikt sie nie kieruje,kupilem mieszkanie wiec moge robic wszystko,to wlasnie kultura polakow

A dlaczego nie możesz podejść do tych ludzi i im zwrócić uwagę?

dzien dobry,

czy w bloku nr 6 wiercenie po godzinie 20 i 21 to juz staje sie normą? rozumiem ze mozna raz czy dwa ale ktos kto mieszka 2 pietrze to juz przesadza. ludzie po to sa soboty czy niedziele zeby powiercic jak ktos lubi a nie wieczory jak dzieci ida spac.

W poprzednim mailu trochę się pomyliłem z ceną pilota. Poniżej podaję link do strony:
http://beninca-sklep.com/piloty-i-odbiorniki-radiowe-togo2wv/product/74
Czyli cena 55, 35 zł a nie jak wcześniej podałem 53 zł

Pilot do bramy:
Firma RANT, p. Piotr SŁOWY tel. 58 771 13 40
To namiar, który dostałem od MERITUM.
Dodam, że w internecie można znaleźć piloty do naszych bram po 53 zł (plus przesyłka oczywiście). Ja mam też uszkodzony pilot chociaż kontrolka działa (może się tylko rozkodował bo bateria OK) i zastanawiam się, czy sami możemy ponownie takiego pilota spróbować zakodować. Ewentualny zakup nowego także wiązałby się z zakodowaniem, a to pewnie dodatkowy koszt w serwisie.

Mat-Bud- koszt 150 PLN