mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

tak mam konkretne sprawy i nie tylko ja a całe nasze dwa bloki tych spraw jest mnóstwo, ale dopóki sami tego nie załatwimy nic nie zdradzę na forum
powiem Ci tak, sprawy są w toku, być może będzie trzeba iść na drogę sądową, mam już adwokata, który widzi duże szanse na wygraną, ale najpierw próbuję polubownie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aneta ja Cie nigdy nie obraziłem sadzilem ze masz konkretne sprawy do zarzucenia mat-budowi dlatego pytałem z czego tak bardzo jestes niezadowolona skoro mówisz ze jestes niezadowolona wiec moze napisz o co chodzi??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

przykro mi Artur ale żadnych konkretów na razie nie będzie, najpierw muszę powalczyć z mat-budem wtedy może coś opiszę
ale tu i tak każdy tylko potrafi wyzywać a nie docenia się przestróg, to róbcie jak chcecie, ja może tu zajrzę za jakiś czas

a tak konkretniej Aneta z czego jestes niezadowolona??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

akurat u nas sprawa nie dotyczy terminów, ale dla niedowiarków którzy twierdzą że ja tylko narzekam, proponuje podejść pod nasze bloki i zaczepić mieszkańców a usłyszą że jakieś 90% mieszkańców jest niezadowolonych
ale oczywiście, przekonacie się na własnej skórze jak zaczniecie odbierać lokale, no chyba że firma zmieni się o 360 stopni w co nie wierzę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla "pocieszenia" :Jeśli chodzi o sprawy z notariuszem to nie tylko Mat Bud ma z tym problem....... mimo podanego terminu w umowie.... umowa a realia to dwie inne sprawy.

no to się zdziwisz cwaniaczku o ile się domyślisz o co chodzi

hehe ja nie musze bo czytalem umowe przed podpisaniem :D

ja się cieszę z mieszkania, ale nie koniecznie z wybranego dewelopera
Pierwsza sprawa, sprawdźcie co macie w umowie na temat notariusza

Jak ktoś narzeka to mógł swobie wybudować domek jednorodzinny i przestać gadać, ludzie się cieszą, że będą mieli swój własny kąt, a jakieś osoby wiecznie obrzydzają to! cieszcie się, że będziecie mieli dach nad głową i wymarzone mieszkanie, a nie barak zabity dechami, niektórzy ludzie mieszkają w takich warunkach i też się cieszą bo mają chodziaż dach nad głową. Niby dorośli z nas ludzie a nie potraficie docenić tego co będziecie mieli!

jak narazie niemam na co narzekać ale widze Aneta ze ty masz duzo do narzekania co ci sie tak nie podoba pamietam jak odbierałas mieszkanie byłas taka zadowolona??

pogadamy za kilka miesięcy na temat mat-budu zobaczymy kto wtedy będzie narzekał :)

Mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Ja nie narzekam na nic jak dla mnie jest wszystko ok gdybym narzekał nie kupiłbym tam mieszkania. Po drugie pytam o opinie innych ponieważ kto pyta ten nie błądzi jeśli ktoś mnie zapyta chętnie na każde pytania odpowiadałem. Dziś byłem na budowie od strony łąk ale tam trawy wysokie hehe ale się przedarliśmy z żoną ogólnie z zewnątrz nie widać zmian lecz zapewne w środku dużo teraz się zmienia jeszcze 2,5 miesiąca i pierwsi lokatorzy będą odbierali mieszkania więc odbiór zbliża się małymi krokami.
Pozdrawiam wszystkich sąsiadów.

Artur człowieku opanuj się. Co Ty wypisujesz, co w tym złego, że dziewczyna wrzuciła ofertę Swojej firmy?? Może ktoś będzie chciał skorzystać z jej usług albo właśnie szukał tego typu firmy i już nie musi bo może zobaczyć co oferuje. Być może ktoś nie ma czasu na projektowanie Swojego mieszania i szukanie ekip wykończeniowych a ta firma mu to ułatwi. Jak czytam Twoje posty to wszystko Ci przeszkadza, wszystko krytykujesz i ciągle tylko wypytujesz innych o wszystko samemu nic nie proponując nie podpowiadają a podobno tyle lat siedzisz w budowlance. Anka a nawet jeśli ta Pani jest z Mat-Bud'u to co w tym złego?? Tak czytam te wasze posty i zastanawiam się po co kupiliście mieszkania u tego developera skoro ciągle narzekacie?? Nie sprawdzaliście otoczenia w Rumi, opinii o wykonawcy czy jego poprzednich realizacji??

Ta to pewnie ta Pani co w mat-budzie projektuje wnętrza przy zakupie tych nowych mieszkan;) chce wiecej klientów hehe

cwaniara od razu kazdy bedzie korzystał z twojej reklamy te forum to nie prowadzi do reklamy swojej firmy lecz dyskusji na temat naszego osiedla

Witam serdecznie wszystkich Państwa! Chciałabym Państwa zaprosić do skorzystania z oferty nowo-powstałej firmy zajmującej się projektowaniem i aranżacją wnętrz "Twoje Wnętrze". Zachęcam do wejścia na stronkę http://www.twoje-wnetrze.com Zapraszam :)
Agnieszka Szreder, tel. 535-823-423.

autostrad nie będzie ,boisk nie będzie a mieszkania na euro1012 w Mat-budzie będą,spokojnie niech fachowcy budują..pozdr,przyszły mieszkaniec bloku nr 3

Artur,
mam w czwartym budynku na 2 p.Też,już wstępnie z p.Zygmuntem na planach zrobiliśmy,ale wolę to zobaczyć jak już ścianki będą.Pozdrawiam

umowa a realia to dwie inne sprawy... oni zrobią tak, ze jesli opóźnienie nie będzie to wynikało z ich winy to wtedy ani grosza nikt nie zobaczy, a na pewno jest taki zapis w umowie, bo nie wierze że nie. Sama jestem po odbiorze mieszkania(nie na Dabrowskiego) i nie oszukiwałam się, że istnieje taka możliwość.
Oczywiście 3 mam kciuki aby wszystko było w terminie!!! :) i bez nerwów :)

Inne tematy z forum

Rumia Centralna (8 odpowiedzi)

Rumia Centralna, zgodnie ze swoją nazwą, powstanie w centralnej części Rumi, blisko Urzędu...

Osiedle Archipelag (9 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...