mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Ja nawet nie wiem kiedy i komu mam dostarczyć parapety skupili sie strasznie na budynkach 1,2 ale i tak sie nie wyrobią ciekawe ile bedą mieli spóznienia chyba ze jakims cudem jak beda robic po 12 godzin ale nie sadze zeby sie wyrobili praktycznie pól roku maja a wiadomo ze pierwszych dwóch budynków nie oddadzą tak ze ludzie beda dokoła grzezneli w glinie samochodami itd. bedzie im ciezko aczkolwiek mają szanse zdarzyc przy odrobinie szczescia z pogodą!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

My zamieniliśmy jedno skrzydło drzwi na ściankę stałą. Ciekawa jestem ile będziemy dopłacać:)))))) Chociaż wiadomo, że ścianka jest tańsza, bo brak zawiasów.
Wczoraj byliśmy na budowie. Mąż zszedł do piwnicy, bo było tam dosyć niebezpiecznie dla mojego synka, i powiedział, że parkowanie wygląda dobrze, a sam zjazd też jest ok. Ale musi być to ogrzewania podłogowe na zjeździe, bo jest strome.
Pochodziliśmy też po sąsiadach:))))), żeby popatrzeć jak inni mają zrobione mieszkania. Czy ktoś będzie mieszkał w II bloku w klatce od łąki?
Umówiliśmy się na następny tydzień z elektrykiem.
Życzę sąsiadom miłego dzionka:)

Anetko,
mi tez mozesz wysłac te projekty tez jestem ciekawa co ci zaproponowali to mail :slawek551@wp.pl
dzieki i czekam :)

tak szczerze powiem ze z obsługi mat -bud jest słaby okno przesuwane karzą mi dopłacic 2100 a prosto od producenta te okno kosztuje 2850 wiec róznica to 750 zł wiec chca mnie oskubać bo te okno standardowe napewno jest drozsze niz 750 zł, tyle w tym temacie żenada jednym słowem ale to było do przewidzenia ze jak oni oddaja to najmniej a jak ma klijent zapłacic duze kwoty smieszni sa cwaniaki do pory zmian było ok a teraz wciez krzycza dodatkowa kase pozdrawiam wszystkich sasiadów.

hej
równiez w tym bloku kupiliśmy 1 piętro 50 m2
pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wyślij ten projekt na marcinsz22@interia.pl
dzięki czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

mi mozesz wysłac tez jestem ciekawy pozdrawiam aneta

projektów miałam kilka, ale ten co został ostateczny zaraz Ci wyślę ale podaj maila

Aneta jest możliwość obejrzenia chociaż Twojego projektu kuchni na poczcie?jestem bardzo ciekawy jaki pomysł Ci wymyślili. Pozdrawiam

Artur nie kracz :D to są moje przypuszczenia, mam nadzieję że się spełnią :) poza tym my jesteśmy we dwoje, nie mamy dzieci więcej czasu spędzamy w pracy, poza tym to są nowe bloki powinno być taniej

to mało pradu i gazu urzywacie jak 350 zł myslisz

MYŚLĘ ŻE OK 350ZŁ ZIMĄ I JAKIEŚ 250 LATEM

femax jest w wejherowie tez nie tylko w gdansku

wiec myslisz aneta ze ile miesiezczny koszt wyniesie razem z tymi rachunkami??

No właśnie tak zrozumiałem, że do tej różnicy się dopłaca, ale zastanawiam się czy samemu nie znajdzie się lepszego, chociaż któregoś dnia zajadę z ciekawości do tej firmy i zobaczę co tam mają

No widać prezesowi brakuje kasy :) Np. w Toruniu każdy z developerów sam wziął na Siebie podwyżkę VAT :) nasza łazienka jest mała i biorę kabinę 80x80 narożną. Wytłumacz mi w jaki sposób MAT-BUD kupuje i dopłacasz różnice?? O jaką konkretnie różnice chodzi bo nie bardzo rozumiem?? Chodzi o różnicę od tych 525 PLN na które wycenili wannę, umywalkę i wc??

No u mnie różnica wyszła 1300 wiec trzeba uregulować, chociaż jak pytałem w Mat-budzie taką decyzje podjął cały prezes firmy, a nie musiał, ale wiadomo kasa. Justyna podała mi firmę femax z gdańska koło auchana gdzieś przy zjezdzie z obowdnicy. http://www.femax.pl tyle, że oni mają kilku producentów i podobno jak wybierzesz coś z ich katalogu to mat-bud to kupi a różnice dopłacisz. Justyna mówiła , ze jednak na produkty z koła mają największe rabaty. Ja bede szukał wanny narożnej i podwieszany wc. A wy bierzecie kabinę czy wanne?

to jest za to co wypisałam do tego czynszu dojdzie woda (rachunek od zarządcy) oraz prąd i gaz

Aneta czyli miesieczny koszt utrzymania mieszkania mówie to o całosci ile was wyniesie??

U mnie ta różnica wynosi 1200 PLN, więc jeszcze ujdzie. Co do układu to myślę, że układ przed Twoimi zmianami był identyczny. Masz namiary na ta hurtownię skąd biorą sprzęt do łazienki?? Na jakiej zasadzie można tam taniej kupić?? Aneta co do czynszu to super wiadomość, rozumiem że to za cały miesiąc??

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (9 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...