mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

ten temat był już poruszany, nasza administrator zbadała temat i nie mamy podstaw do ubiegania się o lepszy plac od mat bud
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a tak w ogóle to zauwazyliscie ze na stronie Matbudu w opisie naszego osiedla a dokladniej w zakładce zdjecia na 3 zdjeciu jest przedstawiony fajny plac zabaw. Moze zarzad zglosi sie do matbudu z informacją ze wprowadzil w blad wielu mieszkanców (ogladajac zdjecia myslalam ze tak bedzie w rzeczywistosci) i niech teraz dorzuci pare złotówek. Wiem ze to naiwne myslenie ale moze sprawa nie jest z góry przegrana. Wielu z nas kupilo mieszkanie jeszcze przed wybudowaniem budyków a co dopiero placu zabaw wiec ta wizualizacja mogła wprowadzic w błąd. Pozdrawiam

A dlaczego ktos ma doplacac za dziecko?? przeciez jasno napisane ze od metra mamy placic a nie od ilosci dzieci. i przede wszystkim jak za rok ktos ma doplacic skoro to bedzie tylko na (z tego co pamietam) trzy raty rozlozone i po sprawie.

a jak się dziecko urodzi komuś w przyszłym roku to co ma dopłacić?:)

Wspólnota to wspólnota, jak ktoś się chce indywidualnie rozliczać do było trzeba domek kupić!

Nie bardzo rozumiem, przecież za inne rzeczy tez płacimy od wielkosci mieszkania a niekoniecznie jest to sprawiedliwe. Ja mam akurat spore mieszkanie (2 poziomy) i tez nie wiem dlaczego muszę remontowe itp placić od metra, ale tak już po prostu jest. Zresztą marudom choćby za darmo dawali to powiedzą ze wolą coś innego.

jestem za rozbudowaniem placu zabaw ale zapłaćmy wszyscy równo.To sie nazywa wspólnota.

Nareszcie jakiś sensowny wpis. Zróbmy coś a nie narzekajmy jak stare baby u lekarza. A i tak jestem zdziwiona, że tak późno ktoś się odezwał, że mu się coś nie podoba z tym placem. Nie bądźmy takimi stereotypowymi Polakami marudami tylko cieszmy się, że coś ładnego będzie na osiedlu stało.

no i juz sie zaczyna. od mieszkania tez bez sensu bo przeciez nie kazdy musi miec dziecko. Wiadomo ze w mieszkaniach 50 i wiecej jest wieksza szansa ze sa lub beda dzieci niz w 30 mkw. Ja uwazam, ze to jest super pomysl zeby rozbudowac ten istniejacy zenujacy plac zabaw. Jedynie co można by zrobic to niech zarzad postara sie o jakas doplate z matbudu bo przeciez to oni odrazu powinni zrobic cos lepszego, ale tak czy inaczej nie kombinujmy tylko zróbmy zeby na tym osiedlu bylo przyjemnie dla dzieci.

Witam,masz racje,ze to jakias niedorzeczna sytuacja jesli chodzi o placenie za plac zabaw od wielkosci mieszkania,kto to wymyslil,wspolnota czyli placimy od mieszkania,nie od wielkosci!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąsiedzi drodzy, co uważacie na temat zakupu zabawek na plac zabaw? Chodzi mi o to, że płacić będziemy procentowo od wielkości mieszkania. Bo ktoś ma 30 mkw i 3 dzieci, a ktoś inny 300 mkw i ani jednego dziecka.
Może lepiej by było po równo?
Średnio mi się to podoba, a Wam?

mam zamiar podpisać szukam osób które polecą, tygrysa ...zawsze to taniej....dziękuje. poproszę o nazwisko na lasek32@interia.eu

hej
ja mam neta z tygrysa działa bez zarzutu dobry transfer umowa podpisana w domu instalacja 30 minut trwa
polecam

witam, ja mam neta z tygrysa

witam, szukam osób które maja internet z tygrysa?

wlasnie mieszkam na parterze i na trawniku kolo balkonu pelno niedopalkow

witam mam prosbe do sasiadow o nie wyrzucanie niedopalkow na trawnik dbajmy o zielen na naszym osiedlu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja również jestem za. a tak wracajac do placu zabaw czy ktos wie który to plac zabaw planują powiekszyc i w jakim stopniu??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja ten temat poruszałam na pierwszym zebraniu to pewne osoby powiedziały, że im nie przeszkadza to, że mają iglo na balkonie, czy też zacinający deszcz w okna. Ja jestem za zamontowaniem daszków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

A co z zadaszeniem na balkonach na ostatnich piętrach?czy będą osoby zainteresowane tym tematem?warto byłoby pomyśleć nad tą sprawą,co o tym sądzicie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam, dostalem pismo o glosowaniu na temat rozbudowy placu zabaw i jako ojciec , wujek i znajomy ludzi z dziecmi prosze was o poparcie wniosku. nikomu to nie zaszkodzi, kosztowac bedzie parę złotych a duzo radosci dla dzieciaków. to co teraz mamy to żenada a Wystarczy dodac jakas piaskownice i zjezdzalnie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4