mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Czyzbysmy byli jedyni z 6 bloku wsumie jak kupowalismy to byly moze z 2 mieszkania kupione dopiero w tym budynku ;] juz sie nie moge doczekac odliczam dni a to jeszcze caly rok ehhh ale juz kupilam sobie 2 wazony na nowe m3 :P hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, my będziemy w 3 bloku ale witam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam sąsiadów, czy ktoś jest z bloku 6?ja kupiłam z mężem mieszkanie w bloku 6 w klatce b =o] miło by było poznać sąsiadów.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

w Pępowie i jestem właśnie po odbiorze

dziękuję za komplement :)
jestem do usług, przynajmniej do póki tu zaglądam

roto a gdzie kupiłaś mieszkanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No bez przesady, moje wątki też są fajne :)

Ja niestety nie kupiłam mieszkania na waszym osiedlu, ale często tu zaglądam, bo jest to najciekawszy i najbardziej przydatny wątek w tym dziale dla wszystkich, którzy kupili od dewelopera gdziekolwiek. Szczególne podziękowania należą się Anecie, bo dzięki jej postom dużo się dowiedziałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kuchnie za tydzień kończy, bo robi mi tylko w weekendy, więc to będzie 3 weekend więc w sumie wychodzi 6 dni, ale że to nie dla mnie obcy człowiek to robi wiele innych rzeczy :) hydraulika, elektryka i inne :)
a szafy będę robiła w innym terminie bo już mam mało kasy, masakra te ceny są straszne, więc z szafą muszę się wstrzymać ze 2 miesiące

jak długo bedzie ci ten stolarz robił chate??

nasz stolarz robi nam kuchnie, zabudowę pieca na przedpokoju i wnękową szafę, jak będzie skończona kuchnia to pokażę Wam fotki :)
a namiary przekażę w późniejszym terminie

No właśnie, my też już pomału zaczynamy myśleć nad stolarzem. Przeczytałam tysiące postów i opinii i się okazuje, że 90% stolarzy jest fantastycznych. No i bądź tu mądry i wybierz odpowiedniego.
A chcemy oprócz kuchni jeszcze jakieś stoły, szafy, szafki i inne cuda.

Artur, mąż raz był razem z Justyną, potem zadzwonił do Mat-Bud'u i ta druga pani zezwoliła, a teraz już normalnie możemy tam wchodzić, bo pan cieć nas zna;)
Przepraszam za bałagan, ale śniegu nie uprzątnęłam:)))))
image

Uploaded with ImageShack.us

prajs wiec jak to wyglada z odwiedzeniem swojego mieszkania na budowie??

skoro tak reklamujesz to daj jakies namiary na nich moze maja własna strone internetowa?? skad oni sa??

nio możesz przeliczyć ile by Ci wyszło z 1200 za metr, pewnie mniej, ale to zależy z jakiego materiału i jakie bajery no i oczywiści projekt i pomiar robią gratis jeśli weźmiesz od nich meble a są świetni :) robią solidnie i znają się na robocie :) ale reklama :)

Aneta
dzieki no to troche bedzie kosztowała kuchnia mi wycenili jedni z projektantów na 16 000 tys ale sadze ze taniej zrobie kuchnie do 10000 napewno sie wyrobie!!!!

Artur mogę Ci w końcu odpisać w sprawie kuchni, koszt kuchni 1200zł za metr bieżący, góra i dół oczywiście, od cokołów po blat :)

prajs
Sami sobie na budowe pojechaliscie?? czy pozwolenie muieliscie miec jak to wyglada?? Naszego bloku jeszcze nie postawili do konca!!

Byliśmy wczoraj na budowie - już są ścianki działowe. Ale fajnie jest patrzeć jak mieszkanko rośnie w oczach. I jeszcze to słonko wpadające do mieszkania.... Dzieciaczki już się nie mogą doczekać, już wiedzą gdzie co będzie stało w ich pokojach :))))))) Ale się cieszę!!!!
A jak u Was na froncie sąsiedzi drodzy?

Dopłacam.

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (9 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...