Re: BUDOWA RUMIA ALEJA dębowa
Co do stelaży to ja jestem fanką Grohe, bo mają ładnie przyciski, a nie jak w McDonald's:)))))) Co do rozmiarów to i Grohe i Geberit mają do wyboru do koloru.
Aneta, do rogu musi być odpowiedni stelaż, bo jak postawisz zwykły przyścienny to jest szansa, że się oderwie, bo będzie przymocowany tylko w 2 punktach. Lepiej dopłacić i mieć pewność, że jest ok.
Siedziba chyba jeszcze na starym miejscu, bo codziennie przejeżdżam koło nowej, a tam ciemno. A mieli się przenieść 5 listopada:))))
Anetko, po raz pierwszy słyszę, żeby ktoś nie miał parapetów. Nigdy się nad tym nawet nie zastanawiałam, ale może i masz rację? A powiedz, okno i ścianę pod oknem masz w linii prostej czy okno jest cofnięte? No i szkoda, bo parapetówy teraz nie możesz zrobić:))))
Co do rezygnacji z sanitariatów i innych rzeczy to można je wziąć i sprzedać na Allegro. Trochę więcej roboty z tym jest, ale kasę większą można dostać. Bo oni rzeczywiście oddają grosze, dużo mniej niż ten sprzęt jest wart. Oczywiście nie jest to Villeroy & Boch, ale na pewno nie kosztuje tyle co oni zwracają.
0
0