ile mają ścieżki???

czesc. nie mogę znaleźć informacji ile km liczą ścieżki rowerowe w trójmieście. w sumie to chodzi mi o kawałek od brzeźna do końca sopotu, do końca ścieżki, tuż przed gdynią. próbowałam znaleźć info ile km ma plaża, ale tego tez nie mogę znaleźć. czy ktoś wie? i nie najeżdżajcie na mnie, że powinnam wziąć mapę i sobie przeliczać centymetry na kilometry, ja blondynka ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile mają ścieżki???

od mola w brzeźnie kiedys bylo 8 :) ale moze sie cos zmienilo:)

karlos napisał(a):

> od mola w brzeźnie kiedys bylo 8 :) ale moze sie cos zmienilo:)

wszechświat sie rozszerza. teraz jest 8,0000112.

a wziales pod uwage trzesienie ziemi jakie bylo 2 lata temu? :> powstala wyrwa w ziemi i teraz trzeba jechac przez Kartuzy....

tak - się skróciło :-)

dzięki :)

kazdemu po piwie sie nalezy

for All ;))

najprosciej miec licznik rowerowy. choć chyba jeszcze prościej zainstalowac sobie google earth i w tym programie zmierzyć

(jakby ktoś szukał takiej informacji to bieżnia stadionu w oliwie między wita stwoza a grunwaldzką ma 400 metrów po wewnętrznej i 440 po zewnętrznej ;) ale strasznie nudno się robi te 12 kółek, szkoda, ze w lesie już za ciemno)

bo w sumie to bez sensu, że nie ma takiej informacji nigdzie - np. od brzeźna, od parku, w kórym ścieżka do końca sopoty tyle i tyle itd.
ja przynajm,nioej nie mogę znalęźć takiej informacji, a to jakaś tam promocja miasta. eh...

hmmm... no nie wiem... chyba jednak zakłada się, że rowerzyści, którzy przykładają wagę do takich tam mają liczniki

no dobra, rowerzyści mają liczniki, więc najpierw muszę przejechać ścieżki, żeby zaplanować sobie ile przejechać? chciałabym wiedzieć wcześniej, przecież ścieżki to powód do dumy dla miasta, prawda? co stoi na przeszkodzie, żeby opisac je dokładnie.. eh... może zresztą to gdzies w sieci jest, ale nie mogę znaleźć.

troche nie kumam, topik jest od 2 tygodni, byla taka ladna pogoda a Ty tam jeszcze nie pojechalas?

jasne, że pojechałam :) nie mam licznika i znudziło mi się ocenanie na oko. czepiam się pewnie, ale... hmm dobrze byłoby zobaczyć opisane ścieżki.
jeny.. mam nową obsesję hehe, dzięki za odpowiedzi :)

nie, rowerzyści mają liczniki, planują ile przejechać a następnie patrząc w licznik tyle przejezdżają.... jakoś nie trynię czego się czepiasz - pi razy oko każdy wie ile jest z miasta do miasta, scieżki atrakcją turystyczną są przy okazji, ogólnie to mają tworzyć ciągi komunikacyjne. no i jak wspomniałem wyżej 0 jak komu to koniecznie potrzebne to może albo odległość na mapie odczytać albo w google earth zmierzyć albo zapytać milicjanta

ale z tym milicjantem do dojeb....eś :)oni wtedy jeszce liczyć niepotrafili:)