ile zarabia się na poczcie??

Dostałam ofertę pracy na poczcie i tak się zastanawiam ile mozna tam zarobić? Czy będzie mi się opłacało dać dziecko do żłobka prywatnego?? Zaprosili mnie na rozmowę na Długą, więc dochodzi też praca na nocki i w święta. Orientujecie się może jak to wygląda??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: ile zarabia się na poczcie??

bo maja kochankow..kurierow..i wszystko gdzies..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo tam po znajomosci..panie wchodza i zaspakajaja rynek

zabawa jest

da sie...da..a cooo

bo maja kochankow..kurierow..i wszystko gdzies..

Ciekawe czemu... Czasy niewolnictwa dawno się skończyły...
Pracować charytatywnie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klient .....kto Cię człowieku zatrudnił na poczcie... nie daj boże żebyś był moim naczelnikiem.

a może on był na własnej działalności, bo ja po trzydziestu latach jako kierowca c+e 2500tyś na czysto

I jak zmieniło się coś?

Codziennie dodają ogłoszenia że szukają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteście kurka żałośni za 1300 rąbać cały miesiąc, wezcie się kurka nie przyznawajcie bo wstyd, pajace
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Praca w Urzędzie Pocztowym Gdańsk 50 Poczta Polska na stanowisku asystent.

Odradzam zatrudnianie się na tym urzędzie. Asystentowi według prawa przysługuje 30 minutowa przerwa- ale na to nie liczcie, bo asystenci najczęściej nie chodzą na przerwy albo na krótkie do 10minut.
Grafiki są niesprawiedliwe- jedni pracownicy mają zmiany ranne i popołudniowe albo tylko ranne, zaś pozostałym pozostaje chodzić tylko na zmiany nocne od 21:00-6:00 lub popołudniowe od 13:00-21:00 (jak kończysz popołudniówkę niby o 21:00 to nie licz na to bo klienci też przychodzą dosłownie za 5 minut 21:00 i musisz ich obsłużyć. Najczęściej to po tej zmianie pracownicy wychodzą przed 22:00). I nie myślcie, że przychodzicie o 21:00 do pracy- musicie przyjść albo 30-45minut szybciej aby "przygotować się do pracy" za free, bo ci za ten czas nie zapłacą. O północy musisz rozliczyć się z gotówki i zamknąć okienko, ale przy okienku pełno jeszcze adwokatów co przychodzą na pocztę dosłownie za 5 dwunasta którzy wykłócają się o obsłużenie i bezczelnie awanturują się jak im nie antydatujesz dokumentów.
Do pracy najlepiej zakup wiaderko długopisów bo poczta nie kupuje a klienci od ciebie będą ich żądać a kierowniczki też na to liczą że będziesz kupować bo inaczej się wściekną. Nie licz na to że klienci ci oddadzą długopisy bo kradną na potęgę.
Co do grafików to nie licz na to, że coś możesz sobie zaplanować. Uprzywilejowane pracownice z byle powodu chodzą na L4 i to długie bo najczęściej nawet cały miesiąc. Pani z paczek raz miała sytuację na nocce, że klient jej powiedział że "powinna swoje braki uzupełnić" to drugiego dnia przyniosła L4 na prawie 4 tygodnie.
Na poczcie zawsze są kolejki i jak będzie więcej osób na qmatiku to kierowniczki stwierdzą że jesteś wolna. Mogą też to stwierdzić koleżanki z pracy i donieść to do kieroniczki albo żądać twojego zwolnienia z pracy (musisz pracować za trzech i lepiej na przerwy nie wychodź bo koleżanki pójdą do dyrekcji aby ciebie zwolnić).
Przyzwyczaj się, że kierowniczki i kontrolerki na ciebie wrzeszczą a ty nic nie możesz zrobić ani im powiedzieć bo zaraz ciebie zwolnią. Na dodatek powiedzą że ty wrzeszczysz!!!
Na urlop letni latem nie licz bo wtedy odpoczywają te co dobrze donoszą. Ty możesz liczyć na urlop wiosną albo jesienią.
Kierowniczki na tej poczcie na stałe nie zatrudniają, nie licz na umowę o pracę na czas nieokreślony bo jej nie dostaniesz. Dadzą ci najwyżej 2-3 umów na czas określony a później powiedzą że centrala nie da ci etatu albo naczelnik nie chciał dać ci umowy na stałe.
Musisz mieć na poczcie znajomości: mamę co tam pracuje czy pracowała, rodzinę, itp. to się uchowiesz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

no i dobrze zrobiłeś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

1300 zł netto jako listonosz w Gdynii, tyle mi zaproponowano, Pani powiedziała żebym wziął ze sobą dyplom ukończenia studiów na rozmowę do Gdańska. Oczywiście odmówiłem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

poczta to złodzieje , to ciekawe jak zarbiają na serio ci co tam sprzątają

W kasie pzy liczeniu pieniedzy W piwnicy same nocki po 12 godzin i.
Np niezgadza sie 1zl-oddajesz ze swojih. 10 zl obcinaja premie dodatki za nocki za lata pracy tez kobiety dzwigaja ciezkie worki z pieniedzy po 40 kg 50kg 60kg. I itak sie dzwiga w kasie ciezkie worki z pieniedzmi hyba jest norma podnoszenia dla kobiet ciezaruw obcieli premie dodatki za nocki wzieli nawet za staz lata wyracowane co hwille obcinaja z pensji bo tumacza ze niema pieniedzy a dziwne ze prezesi odprawy wzieli po
Jeden wzol 4.000.000---nastempny jak odhodzil to 4 miliony nowe zamalo to wziol 6.000.000.na to sa pieniondze a pracownikom sie obcina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile zarabia się na poczcie ??

1050 zł pół etatu na stanowisku ekspedienta, po skończonej pracy kierownik wysyła w rejon z listami , ponieważ ma 2 wakaty na listonosza a listy leżą, odmówiłam ponieważ w umowie o pracę mam napisane miejsce pracy "placówki pocztowe na terenie miasta i gminy" i w razie jak mi się coś stanie to w przypadku starania się o odszkodowanie wszyscy się wypną jeśli nie dostanę na piśmie, że zostałam oddelegowana w rejon, od kierownika usłyszałyśmy ze do naszych obowiązków należy wykonywać jego polecenia....

jak wysłaem Cv na listonosza na terenie Gdyni to wynagrodzenie wynosiło 1350 zł netto - po opłaceniu opłat nie starczyło by nawet na jedzenie, żenada

CZEMU SĆIEMNIASZ, JA PRACUJE JAkO EKSPEDYTOR I PO 30 LATACH PRACY MAM 2200 ZŁOTYCH BRUTTO BEZ PREMII, BO ZAZWYCZAJ JEJ NIE DOSTAJĘ , ALBO UCINAJA DRASTYCZNIE. NIE MA MOWY O WYŻSZEJ WYPŁACIE SKORO OD 8 LAT NIE BYŁO PODWYŻEK....

MY MUSIMY SIEDZIEC DO PÓŁNOCY NA POCZCIE I POMAGAĆ ZNAJOMEJ KIEROWNICZKI, PANI OWA MA 60 LAT I POWOLNA JAK ŻÓŁW , NIE MAMY ZAPŁACONE ANI GROSZA , NADMIENIAM ,ŻE NIE MOŻESZ SIĘ WYŁAMAĆ, BO.......

Inne tematy z forum

pozew o rozwód (18 odpowiedzi)

napiszcie mi proszę adres gdzie składa się pozew i mam pytanie, czy na rozprawę koniecznie muszę...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

jogurty-które lubicie, polecacie? (25 odpowiedzi)

zróbmy ranking jogurtów, które macie sprawdzone-przyzwoity, w naturalny skład, najlepiej...