ile zarabia się na poczcie??

Dostałam ofertę pracy na poczcie i tak się zastanawiam ile mozna tam zarobić? Czy będzie mi się opłacało dać dziecko do żłobka prywatnego?? Zaprosili mnie na rozmowę na Długą, więc dochodzi też praca na nocki i w święta. Orientujecie się może jak to wygląda??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: ile zarabia się na poczcie??

karolina1982 uwierz mi w banku też potulnie nie stoją... wiem bo pracowałam. Prawda jest taka że przychodzą do takich miejsc i chcą być obsłużenie jak w supermarkecie że kładą na ladę ty mówisz ile oni dają i wychodzą- Ani dzień dobry ani pocałuj mnie w d...
Ludzie uważają że skoro ich obsługujesz to jesteś nikim! wychodzą z założenia że klient=pan i tak cię traktują czy jesteś panią w sklepie czy na poczcie czy banku!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

koleżanka pracowała na poczcie i mówiła ze bieda, dostała najnizsza krajowa :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

macie racje beznadziej
najwarzniejsze ze jest praca zarabia sie na renke 1000.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

zaproponowali 1400 brutto plus dodatek kasowy 100 brutto.....
Chyba jednak nie opłaca mi się oddać dziecka do żłobka prywatnego, bo zostało by mi 200 zł :(
masakra jakaś..........:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co do pracy po zamknięciu to prawda siedzisz tak długo aż się rozliczysz a nie daj boże niech w kasie głównej coś nie nie zgadza ( nie o jakieś tysiące ale wystarczy że saldo nie zgadza się o grosz to siedzisz i szukasz aż znajdziesz i nikt ci za to dodatkowo nie zapłaci. :(
Często z dziewczynami siedziałyśmy do np. 22 , a zmiana kończy się o 21. Poza tym u nas było tak że nie ważne że jesteś na okienku masz czas wolny idziesz pomóc na ekspedycje bo tam zawsze jest co robić. Jednym słowem jest zap... ale z fajnymi ludźmi się pracuje. Jak w każdej pracy są plusy i minusy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja pracowałam na poczcie do porodu czyli do lutego. Nie wiem jak wygląda z pracą w nocy jakie to są dodatki ale gdy się zatrudniałam 2 lata temu to również na zastępstwo i na początek to było tylko 1480zł brutto(marnie) ale do tego były dobre premie (mni. 200zł m/c). Po roku dostałam normalna umowę i ze stawką 1750zł brutto(lepiej) ale wraz z nowym dyrektorem zmieniły się zasady premiowania (od sprzedaży towarów a jest ich masa: poduszki, znicze, gry itp. na poczcie to jakaś paranoja) i wychodziło to dużo dużo mniej. Praca przy okienku jest ciężka ze względu na nie miłych ludzi którzy zawsze maja o coś pretensje, niestety nie stoją potulnie jak w banku i czekają na swoją kolej tylko sie awanturują (ale taka praca). Jeśli uda ci się wkręcić na szkolenie z Banku Pocztowego to też można zarobić dostajesz prowizje od każdego kredytu, założenia konta itp, nie jest może tego dużo ale zawsze coś. Poza tym naprawdę jest to odpowiedzialna praca z dużymi pieniędzmi i każdy brak w kasie, znaczkach, towarach pokrywasz z własnej kieszeni. Ja lubiłam tą pracę ale trzeba mieć dużo cierpliwości i wewnętrznego spokoju.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

witaj ja pracowalam na poczcie i zrezygnowalam -kasa może być 3 lata temu 1600 ze wszytskimi dodatkami,ale OGROMNY MINUS TEJ PRACY ZE 8 GODZIN SIEDZISZ NA OKIENKU A POTEM CONAJMNIEJ 40 MIN PO SKONCZENIU ZAMYKALYŚMY POCZTE TO ROBILYSMY ODPRAWE -LICZENIE KASY, SEG. LISTÓW I ITP. W SUMIE ETAT 9 GODZIN DLA MNIE TO BYŁO ZA DLUGO NIE WIDZIEĆ SYNKA
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

listonosz a doręczyciel paczek to co innego. listonosz mimo że ma ciężej od doręczyciela paczek (ten jeździ samochodem więc nie dźwiga cały dzień ciężkiej torby na ramieniu i się tyle nie nachodzi) zarabia o wiele mniej od niego. chociaż doręczyciel pacze też się nabiega po schodach itp. powinni mieć zarobki zbliżone do siebie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

listonosz z tego co kojarze jakies 4 lata temu zarabial 1200 zl na reke
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

a podobno listonosze tak narzekają, a tu proszę :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

rozliczałam w tym roku pit listonosza, a raczej dostarczyciela paczek. z poczty polskiej. miał ponad 5 i pół tysiąca na miesiąc (z ciekawości policzyłam, bo duzo było na picie). opłaca się pracować na poczcie;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20

z pieniędzmi nie ma problemu, pracowałam jako zastępca kierownika w pizzeri i musiałam się po każdej zmianie rozliczać z dużych pieniędzy... do tego ludzie też byli wymagający, że np w innej pizzeri kładą o jeden plaster szynki więcej :) mam nadzieje że dam sobie radę i w końcu wrócę do pracy!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a to ciekawa sprawa
babki zatem w okienku zarabiają niemało a często takie nieuprzejme i nabzdyczone są ...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 16

ale musisz byc swiadoma,ze praca przy okienku to praca z odpowiedzilna materialna. Wiec jesliwczesniej nie mialas kontaktu z pieniedzmi" w sensie zawodowym" oczywiscie bedzie tobie trudno na poczatku.Bo kasa musi sie zgadzac, jak masz manko, to dopacasz z wlasnej kieszeni. Moja kolezanka nie dostala sie na studia i tez zey nie marnowac roku, zatrudnila sie na poczcie. Zrezygnowala po dwoch miesiacach, bo praca jest odpowiedzilana,trzeba umiec poradzic sobie z roszczeniowymi klientami przy okienku, a do tego dochodzi rozliczenie dokumentow i kasy po zmianie,co powodowalo,ze zmiana nie trwala 8 godzin, tylko dluzej...
wolala isc na studia...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

dzięki za odpowiedzi, to jest umowa na zastepstwo, no ale ,może później znajdą jakiś wolny etat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez kiedys pracowalam na poczcie i to prawda bez zadnych przekretow wtedy tzn 5 lat temu na reke z wszytskimi dodatkami dostawalm 1500. ale dziwne wlasnie ze nie do gl siedziby na rozmowe tylko na Dluga.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

moja znajoma była zadowolona, może warto spróbować? zawsze możesz zrezygnować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w "okienku"?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

znajoma zarabia 2000 na reke
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

właśnie wiem, po prostu pytam się tak orientacyjnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Cukrzyca ciążowa - pytanie (37 odpowiedzi)

moja cukrzyca ciążowa jest bardzo dziwna :) po glukozie 75g mój wynik po 2h wynosił 154, na czczo...

rolety rzymskie kto ma? (33 odpowiedzi)

http://img62.imageshack.us/img62/6410/rolt.jpg Uploaded with ImageShack.us może podpowiecie :...

Adwokat- rozwód- podział majatku (60 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....