instruktora fitnes

<strong>instruktora fitnes</strong><br />po długotrwałej chorobie swój przede wszystkim brzuch chciałabym doprowadzić do mniejszej wagi , potrzebuję instruktora który mi pomoże w tym , ćwicząc pokazując jak ćwiczyć celem nie obciążania odcinka lędźwiowego kręgosłupa, najchętniej fitness taki gdzie mogę wejść na kartę multisport
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam

Jestem trenerem personalnym moge Pani pomóc zapraszam na moją stonę tam znajdzie Pani kontakt;)
Pozdrawiam Paweł

Re: instruktora fitnes

1. W internecie bez problemu znajdziesz listę klubów z 3 miasta honorujących karty multisport. W każdym z nich powinni być instruktorzy którzy zaproponują wariant ćwiczeń dla Ciebie.
2. Dołączenie do sekcji fitness osoby zupełnie bez kondycji może być zbyt dużym szokiem dla organizmu.
3. Organizm trzeba przyzwyczajać stopniowo do wysiłku. Proponowałbym więc zacząć ćwiczyć w domu. Nie wiem jakie masz problemy z kręgosłupem ale proponowałbym skakankę. Czyli 3 min wysiłek 1 min odpoczynek. W miarę możliwości zwiększając ilość interwałów.

Inne tematy z forum

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...