Czy ktoś pracował w w/w firmie,jeśli tak to jakie są tam warunki płacowe i czy firma jest słowna z dotrzymywaniem zobowiązań finansowych względem pracownika?
spostrzeżenia co do ICS mam pozytywne,firma "wydaje" się dobrze zorganizowana,posiada str. internetową,która jest przejżysta i konkretna,a z koordynatorami jeszcze nie miałem styczności.
Dlatego myślałem,że może trafie na osobe,która już dłużej w tej firmie pracuje i napisała by swoje spostrzeżenia na temat ICS
Ja zrobiłem dla nich już ponad 5 wizyt od Sierpnia i dostałem pieniądze za
wszystkie. Nie płacą tylko wtedy jak się nie doczyta instrukcji badania i źle
się je wykona. Kontaktują telefonicznie przez Koordynatorów, więc jak już się
zna Koordynatora, jest łatwiej dostać badanie. Bo z tego co słyszałem podczas jednaj z rozmów klientów testowych jest ok 20 tys.
Jakby ktoś chciał, to podaję namiar na swoją koordynatorkę :)
R.Drozd@internationalservicecheck.com
Odradzam współpracę z tą firmą! Zrobiłem dla nich badania w banku. 3 razy musiałem jeździć własnym samochodem do różnych miast. Za paliwo zapłacili grosze. Musiałem dołożyć do interesu. Za same badania zapłacili grosze. Obiecali zwrot ewentualnych wydatków - w tym wypadku była to opłata bankowa (kilkanaście złotych). Nie zwrócili, czyli znów dołożyłem do tego interesu. Na e-maile nie odpowiadają. Kupa straconego czasu, robienie z siebie debila, wymyślanie niestworzonych rzeczy. Od takich "firm" moim zdaniem należy trzymać się z daleka.
Ja nie raz dla nich zlecenia robiłem i zawsze płacili.A na paliwo zdaje się że mają stałą stawkę i jak się godzisz na dłuższe dojazdy to więcej Ci nie wypłacą.Nie miałem miałem z nimi nigdy problemu.