i**ota z jeepa spod starej plebanii.

Witam, wiecie może kto jeździ białym jeepem, ktory często stoi pod starą plebanią? Na pewno jest to jakiś stary gbur. Ostatnio jadąc do sklepu lewiatan wymusił mi pierwszeństwo, po czym parkując samochód na parkingu lewiatana uszkodził mały samochód typu hatchback, jakiś firmowy bo miał reklamy. Kątem oka zauważyłem ze kierowca tego auta nie zauważyl uszkodzen po czym wsiadl i odjechal do domu, do tego osiedla zamknietego po drugiej stronie ulicy wybickiego. Jak to czytasz zgloś sie do szwfowej lewiatana, udostepni Ci nagranie z kamer.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: i**ota z jeepa spod starej plebanii.

Co za buractwo rozwalic komus auto i odjechac
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak są nagrania to sprawa dla policji a za obrażanie taż można belnąć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tu sie nikogo nie obraza tylko nazywa rzeczy po imieniu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

łatwo oceniać, może nawet nie wiedział że uszkodził? mi też się zdarzyło kiedyś i co, zapewniam cię że w większych autach nie czuć czasem przy niskiej prędkości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Widzial widzial dokladnie patrzyl czy ten z z uszkodzonego samochodu zauwazy sskody a jak zobaczyl ze nie to uciekl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten facet jest niezłym cwaniaczkiem. To właściciel hurtowni jaj w Chwaszczyno .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kolejny oszust
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (18 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...