ja się chyba wyprowadzę!!!

Temat dostępny też na forum: Pogórze
Ile jeszcze, w sumie chyba nic nie dających remontów nas czeka? Mam na uwadze nie tylko Pogórze, ale wszystkie dzielnice "po drugiej stronie estakady". Od kilku miesięcy ciągle stoję w korkach, a kierowcy autobusów którymi mam nieprzyjemność jeździć jak na złość jadą bardzo powoli i prawym pasem, choć wielu jedzie lewym... Już nie mam siły. Poważnie myślę o mniejszym M ale w centrum, ile czasu zaoszczędzę... Pozdrawiam wszystkich z Pogórza Obłuża Oksywia itd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: ja się chyba wyprowadzę!!!

no to pa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

krzyżnadrogę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

pomyśl o rowerze :-)
A na serio remont nawierzchni zakończony, jeszcze pomaluja pasy i bedziesz miec elegancka droge do domu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzięki, zastanawiam się nad skuterem. rower odpada bo nie ma prysznica u mnie w pracy. lubię naszą dzielnicę, ale korki naprawdę popsuły mi wiele dni i pokrzyżowały wiele planów, dlatego taka irytacja i rezygnacja :-( podobno mają jeszcze coś robić z tym mostkiem przy Szperku...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a teraz do konca pazdziernika codziennie korek na plk dabka w strone kosakowa... cudownie ;)

No właśnie,skąd taki korek? i dlaczego do końca października?
Ten korek bliżej suchego dworu powstaje już ok godz 12 i trwa do godz popołudniowych.Co się dzieje???

remontuja nawierzchnie na ul wiejskiej za rondem w strone kosakowa... korki sa, bo wprowadzili tam ruch wahadłowy...

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...