jak dojechać?

Hej.

Mam pytanko - jak najłatwiej dojechać do bazy 33 harpagana?

Do Trójmiasta dojeżdżam ze swoją grupką pociągiem. Nikt z nas nie zna dobrze Trójmiasta:( Z uwagi na czas, jaki zabierze nam dojazd do Trójmiasta orieentering w mieście odpada;)

Na jakiej stacji PKP najlepiej będzie wysiąść? I jak najłatwiej trafić na autobus do Trąbek Wielkich?

Z góry dzięki za odpowiedź.

LaGunci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak dojechać?

najlepiej wysiąść na stacji Gd Główny. potem przetransportować się na PKS - czyli bardzo bliziutko. autobusy w tamtą stronę jeżdżą często, więc nie ma dużego problemu.

Będę jechał - jak większość - od południa i pierwsze, co mi przyszło na myśl, to wariant taki: wysiąść na stacji Różyny (między Tczewem a Pruszczem Gdańskim) i w ramach rozgrzewki zrobić ok. 10 km do bazy na piechotę - przez Kleszczewko, Złą Wieś :-)...

Oczywiście to tylko bardzo wstępna koncepcja i oczywiście warunek konieczny to sensowna przesiadka na osobowy w Tczewie.

Ja również z południa :) (okolice Częstochowy)
Logistyka już prawie cała opracowana.
23:10 z Myszkowa do Gdańska Głównego (tym samym co pół roku temu). Na rano jestem na miejscu. Autobusy do Trąbek wyjeżdżają co chwila więc tak jak pół roku temu zanosimy rzeczy do depozytu i idziemy rozgrzewać mechanizmy orientacyjne zwiedzając miasto :) Teraz jest lepiej bo dworzec PKS jest w centrum (pół roku temu jechaliśmy dalej - do Wrzeszcza)

Pozdrawiam

Hmm... A nie łatwiej będzie do Starogardu Gdańskiego? Stamtąd cała masa autobusów przez Trąbki Wielkie przejeżdżających odchodzi.